Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies.

DK

Skandinavisk design signeret Morten Voss og Stinne Knudsen.

Aldrig har udtrykket less is more, passet bedre. DK er en nyhed udviklet i samarbejde med to danske designere. Det er rent og minimalistisk. De rette linjer giver en moderne og eksklusiv fornemmelse. Der er arbejdet med detaljerne, hvilket blandt andet ses på de geringsamlede hjørner og skuffernes indretning.

Opdag alt det, der er bag lågerne

DK er betydeligt mere end bare overflade, der er masser at opdage bag låger og i skuffer. Det hele emmer af kvalitet. Du kan mærke det på håndværket og detaljerne.

Dansk design, svensk håndværk

Vores nye møbelserie DK kan godt tåle at blive kigget efter i sømmene. De geringsamlede hjørner og de integrerede låger og skuffefronter skaber en stærk følelse af kvalitet. Understreg stilen med smukke håndtag, hvorfor ikke af trendy messing?

Tre forskellige håndvaske

Håndvasken i et badeværelse har stor betydning for den samlede oplevelse. I møbelserien DK kan du vælge mellem tre forskellige varianter, porcelænshåndvasken Jylland (som på billedet), den ovenpåliggende Fyn eller den nedfældede Ven. Hvilken en vælger du?

Et af verdens bedste skuffesystemer

Takket være vores samarbejde med firmaet GRASS kan vi tilbyde verdens måske bedste skuffesystem. Vinder af den prestigefyldte pris Red Dot Award i 2014. Som ekstraudstyr kan du vælge at få skufferne oplyst indvendigt samt en eksklusiv måtte under træindretningen. Det giver er mere luksuriøst præg og forstærker følelsen af kvalitet.

Opgradér DK med SiD for en
endnu mere personlig løsning.

DK er en møbelserie, som emmer af svensk kvalitet og dansk design. De rene linjer og gennemarbejdede detaljer formidler en fornemmelse af bevidsthed og harmoni. Vælger du at kombinere DK med SiD, får du endnu flere muligheder. Så kan du tilpasse målene, som om badeværelset var bygget efter møblerne. Resultatet bliver en individuel løsning med få begrænsninger. Du bestemmer.

Tal med din SiD-forhandler

Vores SiD-certificerede forhandlere findes rundt omkring i landet. Fælles for dem alle er, at de har kompetencen til at skabe en individuelt tilpasset DK-badeværelseløsning – præcis efter dine ønsker.

 


Få bordpladen som du vil have den

Muligheden for at få skræddersyede bordplader er endnu en fordel ved SiD. En bordplade, som matcher til alt andet på badeværelset, bliver prikken over i’et. Vælg det materiale, som du synes passer bedst.

Vælg en hvilken som helst farve til din DK (iht. NCS-skalaen, mod en merpris).