Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies.

Forma

En helt ny måde at købe badeværelsemøbler på; bland og sammensæt som du vil.

Forma er ikke bare en møbelserie; det er en ny måde at købe badeværelsemøbler på. En anderledes måde at tænke på, hvor vi har sat dig som individ i førersædet. Du bestemmer. Stil, fronter, skabe, farver, materialer, bredder, dybder og detaljer. Alt. Møbelserien er blevet en revolution i badeværelsebranchen. Og du kan lige så godt vænne dig til tanken. Det her er fremtidens måde at købe badeværelsemøbler på.

Detaljerne skaber helheden.

Alle vores skuffer kan trækkes fuldt ud, har blød lukning og er lette at justere. Skuffeindsatserne er opdelt i fag (både de øverste og nederste) og er støbt efter skufferummet. I 45 cm dybe skuffer indgår en sminkeindsats i to niveauer, hvoraf den ene kan løftes ud. Plastmaterialet gør indsatserne robuste og nemme at holde rene. Skufferne er endvidere udstyret med praktiske skilleplader, som sørger for, at flasker ikke vælter, og en måtte der holder småting på plads. Som et ekstra tilvalg kan du vælge indvendig belysning til skufferne samt træindretning. Det giver et mere luksuriøst præg og forstærker fornemmelsen af kvalitet.

Flere stikkontakter

At have stikkontakter i badeværelseskabet eller i en skuffe er et smart tilvalg, som du vil få stor gavn af.

praktisk vasketøjskurv

Tilføj en praktisk vasketøjskurv som passer til sideskabene. Vælg mellem to størrelser, der er nemme at løfte ud og tage med hen til vaskemaskinen.

Funktionelt forstørrelsesspejl

En favorit for alle, der går op i skønhed. Det perfekte tilvalg til den, der ønsker en fejlfri makeup.

Sminkeindsats medfølger

Sminkeindsats i to niveauer, hvoraf det ene kan løftes ud, indgår i 45 cm dybe skuffer. Plastmaterialet gør indsatserne robuste og nemme at holde rene.

Fordele ved LED

Fordelen ved LED-belysning er levetiden, som er ca. 50 gange længere sammenlignet med en glødepære og 3–4 gange længere sammenlignet med lysstofrør. Det er også et godt miljøvalg, eftersom LED har et lavt energiforbrug og er fri for kviksølv. Teknikken tåler hyppige tændinger, uden at levetiden påvirkes, og der bliver lyst med det samme uden nogen forsinkelse.

Optimal elsikkerhed

IP44 har det højeste sikkerhedsniveau og passer til bruse- og badezoner samt i rigtig små badeværelser. Alt eludstyr i vores sortiment er desuden CE- og S-mærket.

Oplev Forma i fuld frihed
– kombinér med SiD.

Formsproget er minimalistisk og markant. Fremstillet med omhu og sans for håndværket. Forma er til dem, der stiller store krav til form og funktion, og ved at kombinere det med SiD får du desuden ubegrænsede valgmuligheder. Vi tilpasser ganske enkelt møblerne efter dit badeværelses individuelle mål og skaber på den måde unikke løsninger. Du bestemmer.

 Find din SiD-forhandler

Vores SiD-certificerede forhandlere giver dig al den hjælp, du har brug for til at skabe en et hundrede procent unik Forma-badeværelseløsning. Møbler der er baseret på præcise og individuelle mål fuldt tilpasset til dine ønsker. Find nærmeste SiD-forhandler på svedbergs.dk


Hvordan vil du have bordpladen?

Med SiD kan du få skræddersyede bordplader, som skaber et eksklusivt udtryk. Vælg et materiale, som matcher den øvrige indretning. Bordpladerne kan fås i alt fra natursten til Dekton (et modstandsdygtigt naturmateriale).


Nu kan du få Forma i en hvilken som helst farve (iht. NCS-skalaen, mod en merpris).