Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

Badeværelsesinspiration

Her finder du masser af inspiration til dit nye badeværelse. Bladre igennem, kig på billederne og find præcis den badeværelsesindretning som passer til din stil.

Forma

EN HELT NY MÅDE AT KØBE BADEVÆRELSEMØBLER PÅ; BLAND OG SAMMENSÆT SOM DU VIL.

Forma er ikke bare en møbelserie; det er en ny måde at købe badeværelsemøbler på. En anderledes måde at tænke på, hvor vi har sat dig som individ i førersædet. Du bestemmer. Stil, fronter, skabe, farver, materialer, bredder, dybder og detaljer. Alt. Møbelserien er blevet en revolution i badeværelsebranchen. Og du kan lige så godt vænne dig til tanken. Det her er fremtidens måde at købe badeværelsemøbler på.

 

Læs mere om Forma

DK

SKANDINAVISK DESIGN SIGNERET MORTEN VOSS OG STINNE KNUDSEN.

DK har fået et helt nyt udseende, men det er stadig designerne Morten Voss og Stinne Knudsen, der står bag. De har hentet inspiration fra den skandinaviske designtradition, med fokus på såvel det praktiske som det æstetiske. Samtidig har de inkluderet en af de vilde ideer, de havde fra starten. Resultatet er blevet en møbelserie med et enkelt og luftigt udtryk. En ting er sikker: DK har aldrig været mere interessant.

 

Læs mere om DK

Stil

EN KLASSISK OG TIDLØS NYHED, OPBYG DEN SOM DU VIL.

Valgfriheden gør det desuden nemt at finde en kombination, der passer til ethvert badeværelse. Håndvaskens karakteristiske udtryk med stænkbeskyttelse, træindretning i skufferne og de omhyggeligt udvalgte håndtag understreger fornemmelsen af kvalitet.

 

Læs mere om Stil

INTRO

METALPLADE OF FUNKTION I SKØN SYMBIOSE.

Det er rene linjer, det er praktisk, det er metal. Nyheden Intro er et badeværelsemøbel, som tåler hård behandling. Møbelserien er smidig og fylder kun lidt, hvilket gør den perfekt også til det lille badeværelse. Præcis lige som vores øvrige badeværelsemøbler fremstilles Intro i Dalstorp.

 

Læs mere om Intro

SKAPA

Tænk lidt mindre.

Nu giver vi de små badeværelser en fremtid. Alle de rum med potentiale, som aldrig har fået en fair chance. Skapa er en serie møbler udviklet til lidt mindre badeværelser. Uden kompromisser. Omhuen for kvaliteten, detaljerne og funktionerne er der. Med et formsprog der tillader dig at sætte et personligt præg på helheden. Der er ikke så meget at spekulere på. Tænk lidt mindre.

 

Læs mere om Skapa

SiD

FRIHED TIL AT VÆLGE.

Noget helt særligt. Uden at det føles fremmed. Tilpasningsvenligt. Uden at miste sin identitet. Vores nye badeværelsesserie SiD bringer dine tanker vidt. Sætter ideer i bevægelse. Intet er sikkert. Alt er unikt. Eller bare som det plejer. Du bestemmer.


Læs mere om SID

BRUS

VORES BEDSTE BRUSESORTIMENT NOGENSINDE.

Aldrig har vi haft flere brusenicher at vælge imellem, og de er så godt som alle nye. Specielt stolte er vi over serien Skoga. Vi har også udviklet en helt ny teknik, når det gælder såkaldte hængselkabiner; den serie har vi døbt 180°.

 

Se brusesortiment