Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

FULDT LYS PÅ BADEVÆRELSET

Den er der døgnet rundt og hjælper dig med dine rutiner. Sørger for at makeuppen bliver lagt rigtigt, at barberingen forløber glat, og at du kan finde toiletsædet midt om natten. Den lindrer hverdagens stress og er tilgængelig, når du vil slappe af. Alligevel tager du sikkert badeværelsebelysningen for givet. Men uden den ville badeværelset ikke fungere.

  

 

LYSENDE SKUFFER TIL DIN KOMMODE
Vælg badeværelseindretning med integreret belysning, så du altid kan finde, hvad du har brug for, i skuffer og skabe. Også om natten. Hvis du kommer ud på badeværelset – ofte fra det mørke soveværelse – er det skønt, hvis lysstyrken er lav og behagelig. Så vil du ikke have lys i hele rummet. Sats i stedet på lys i skuffer, skabe og omkring spejle, så er det lettere at falde i søvn igen bagefter.
LAD INDRETNINGEN LYSE
Belysning, som er integreret i eksempelvis badeværelseskabet eller kommoden, er et stort ønske hos mange. Vil du have belysning indvendigt, under eller måske på siderne? Vi hjælper dig gerne med at finde den belysning, som passer bedst til dit badeværelse. Til vores spejle og badeværelsemøbler benytter vi forskellige slags belysninger. Fællesnævneren er, at de er energibesparende og tilpasset til at give et behageligt lys.
OPLYSTE SPEJLE PÅ BADEVÆRELSET
Tidlig morgen, sen aften eller midt om natten. Det er skønt at kunne vælge belysning efter, hvad du skal foretage dig, og hvilken tid på døgnet det er. Nogle gange passer en blødere belysning bedre, når man ønsker et roligere indtryk. Opbevaringsplads er godt, men mange vælger at have den ved siden af og kun have et spejl over håndvasken. Vi har spejle med belysning ovenpå, bagved, under eller indfældet. Altid LED-belysning med et behageligt lys. Foretrækker du et rundt spejl med belysning indbygget i kanten som f.eks. det populære Selfie!
SÆRSKILT BELYSNING I DIT BADEVÆRELSESKAB
Hvis du foretrækker et spejlskab uden indbygget belysning, kan du supplere med det særskilt. Vi har flere forskellige varianter at vælge imellem, alle med LED, som har længere levetid og er et bedre miljøvalg.

  

 

  

 

BEHAGELIGT OG ENERGIBESPARENDE
Vi anvender forskellige typer belysning i vores spejle og badeværelseskabe. Fælles for dem alle er, at de er energibesparende og tilpasset til at give et behageligt lys. Lysstofrør som tænder omgående uden at blinke og har en lang levetid.
FABRIKSMONTERET ELUDSTYR
Elektricitet og vand er ikke nogen heldig kombination. Du kan altid føle dig sikker med vores elinstallationer. Vi har fabriksmonteret eludstyr, som er både S-mærket, CE-mærket og IP-klassificeret. S-mærket er et vigtigt supplement til CE-mærkningen, eftersom det garanterer, at vores produkter er sikre. Alt eludstyr testes hos os i Dalstorp før levering. Vi sørger endvidere for, at vores testudstyr jævnligt bliver kontrolleret.
MILJØFOKUS MED LED
Vi anvender LED, som har en lang levetid og er et godt miljøvalg, til næsten al vores belysning. Energiforbruget er en brøkdel af den energi, som kræves for at opnå samme lyseffekt fra en glødelampe eller et lysstofrør.
TRYGHED FOR DIG MED SVEDBERGS GARANTI
Vi har designet og fremstillet møbler til hjemmets mest udsatte miljø siden 1962. De kan tåle at blive anvendt flere gange hver dag. Svedbergs er et trygt valg til såvel vådt som tørt. Vi tilbyder altid 10 års garanti på vores møbler, brusere, brusekabiner og brusevægge. På vores håndklædetørrere, badekar, armaturer og toiletter yder vi 5 års garanti.

FIND FORHANDLER

Her finder du den nærmeste forhandler!

FORHANDLERE TÆT PÅ DIG
Forma

 

Forma
DK

 

DK
Skapa

 

Skapa
Stil

 

Stil