Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

Håndklædetørrere

Tilføj hverdagen lidt luksus, svøb dig i et perfekt tempereret håndklæde efter hvert bad. En håndklædetørrer giver en skøn fornemmelse og bliver et nyt spændende designelement på badeværelset. I vores sortiment finder du flere størrelser og modeller. Alt til montagen medfølger: beslag, skruer og plugs. Klik dig videre og find din favorit!


EN ELHÅNDKLÆDETØRRER ER
NEM AT TILSLUTTE

Du sætter bare stikket i den nærmeste kontakt, så er åndklædetørreren i gang. Timer og booster er indbygget, hvilket giver dig mulighed for at  spare ekstra energi.


VANDBÅREN HÅNDKLÆDETØRRER
SØRGER FOR VARMEN

Kan kobles til boligens eksisterende, lukkede vandsystem. I årets varme  periode kan en elpatron være nødvendig, og hvorfor ikke en med  timer-, boost- og frostsikringsfunktion? En vandbåren håndklædetørrer kan også drives udelukkende på el, og så kræves der en elpatron.

GODE RÅD VED VALG AF HÅNDKLÆDETØRRER

I princippet er der to varianter af håndklædetørrere at vælge mellem. Enten opvarmes de med el eller via boligens eksisterende  vandsystem. Desuden er der mulighed for at kombinere disse to. Hvilken variant, du bør vælge, afhænger af, hvilket varmeanlæg du har i  boligen i dag. Uanset, tilbyder vi et bredt sortiment af smukt designede håndklædetørrere. Nogle med indbyggede funktioner som sikrer  energibesparende anvendelse, andre hvor der er mulighed for at tilføje det.

ELDREVNE HÅNDKLÆDETØRRER


Det her en god og smidig løsning, som passer til de fleste badeværelser. Tilslutningen er enkel: du sætter bare stikket i den nærmeste kontakt, så er den i gang. I vores eldrevne håndklædetørrere er både timer og booster indbygget, hvilket giver dig mulighed for at spare ekstra energi. Timeren kan indstilles med start- og slukketider, der passer til dine behov. Boosteren starter du manuelt, når du vil have hurtig effekt, og samtidig vælger du, hvor længe den skal være tændt.

VANDBÅRNE HÅNDKLÆDETØRRER


Det fine ved håndklædetørrere med vandbåren varme er, at de udnytter den varme, som allerede cirkulerer i huset. De tilsluttes ganske enkelt til boligens eksisterende, lukkede vandsystem. I årets varme periode, når vandet i varmeanlægget ikke varmes så meget op, kan håndklædetørreren have brug for lidt ekstra hjælp fra en elpatron. En vandbåren håndklædetørrer kan også drives udelukkende på el, og så kræves der en elpatron. Du kan vælge mellem to elpatroner. En som kan reguleres mellem 30° – 60° C med indbygget strømafbryder. Alternativt vælger du elpatronen Erica, som kan reguleres mellem 30° – 60° C og har indbygget strømafbryder samt timer-, boostog frostsikringsfunktion.

HÅNDKLÆDETØRRERER EL

DIANA -S

Elhåndklædetørrer 56 W
med timer og booster.

DIANA -Q

Elhåndklædetørrer 56 W
med timer og booster.

AMOR

Elhåndklædetørrer
10x85 (12W), 10x140 (17W)
med timer og booster.

JUNO

Elhåndklædetørrer
9x85 (12W), 9x140 (17W)
med timer og booster.

FLORA -SL/-SR

Elhåndklædetørrer 42 W
med timer og booster. Fås i
venstre- og højreudgave.

VENUS-Q

Elhåndklædetørrer 55 W
med timer og booster.

VENUS-S

Elhåndklædetørrer 55 W
med timer og booster.

HÅNDKLÆDETØRRERER VANDBÅRENT

BAS

Håndklædetørrer. Buet.
Størrelse: 50 x 69, 50 x 100,
50 x 142, 37 x 142 (Lige).

EASY

Håndklædetørrer
Størrelse: 50 x 80, 50 x 140.

THOR

Håndklædetørrer
Størrelse: 50 x 100, 50 x 140.

VENTO

Håndklædetørrer Vendbar.
Størrelse: 55 x 80, 55 x 120.

ZAGA

Håndklædetørrer
Størrelse: 10,8 x 120,
26 x 80, 26 x

ODEN

Håndklædetørrer
Størrelse: 50 x 79, 50 x 100.

SIGYN

Håndklædetørrer
Størrelse: 11 x 120, 26 x 80,
26 x 120, 34 x 80, 34 x 120.

EIR

Håndklædetørrer
Størrelse: 40 x 75, 40 x 120,
50 x 75, 50 x 120.