Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

LET AT FALDE FOR SKOGA

Fredfyldt som stille regn eller energigivende som et kraftigt vandfald. Indramningen er smuk, uanset om det er det ene eller andet. Som blomsterne langs den rislende bæk, de mægtige klippevægge ved et vandfald eller strandbredden rundt om en sø. Skoga har et moderne formsprog, virker som et smykke på badeværelset og indrammer dagens skønneste øjeblikke på fineste vis. Løfter oplevelsen til nye højder. Sådan synes vi, det skal være.

Det ligger i vores natur.

FORHANDLERE TÆT PÅ DIG
SKOGA
Klik her, hvis du vil videre til vores produktside for at se og læse mere om Skoga!

  

 

  

 

 


SKOGA

Vandfald er en af naturens mest spændende opfindelser. Steder, hvor vandløb falder lige ned. Det er et imponerende syn. Vi har navngivet produkter, som på forskellig vis indrammer de skønne stunder på badeværelset, efter såvel små som store vandfald. Det er jo sådan rummets egne vandfald ser ud. Undertiden små og beroligende. Andre gange kraftige og energigivende. Derfor er det let at falde for vores nye bruseserie Skoga.

  

 

FORMSPROG, DER FREMHÆVER
Med sit moderne formsprog giver vores Skoga-produkter en stilren indramning af badeværelset, der løfter oplevelsen til nye højder.
FLEKSIBEL SOM STANDARD
Der er mange modeller at vælge imellem, eksempelvis badekar samt hjørne- og vægmodeller. Med sine forskellige bredder og højder gør serien det meste muligt på både store og små badeværelser. Hvad passer til dig? Ud over de smarte modeller kan du også få vælge mellem forskellige typer glas og håndtag i samme farve og udførelse som de øvrige detaljer for at skabe en helhed på badeværelset.
TIL DIG, DER MONTERER
- Fleksibel montering med vendbare hængsler
- Nem nulstilling af dørenes stoppunkt
- Nem montage i vægprofil med midlertidig fiksering og fastgørelse med borefri skruer
- Svanemærket (de fleste modeller)
- 10 års garanti

Vi hjælper dig med at udføre arbejde med vores installationsfilm.
10 ÅRS GARANTI OG FREMSTILLET I SVERIGE
Vi tilbyder altid 10 års garanti på vores møbler, brusebade, brusekabiner og skærmvægge. Vi giver 5 års garanti på vores håndklædetørrere, badekar, armaturer og toiletter.

Vi har siden 1962 fremstillet vores møbler i eget snedkeri i den lille svenske by Dalstorp. Det betyder, at vi kan tage ansvaret for, at hvert produkt er sikkert og af højeste kvalitet.

  

 

  

 

SKOGA
Klik her, hvis du vil videre til vores produktside for at se og læse mere om Skoga!

VIL DU VIDE MERE OM SKOGA?

Serien med skærmvægge fremhæver smukt resten af badeværelset og løfter oplevelsen til nye højder. Her finder du den nærmeste forhandler!

FORHANDLERE TÆT PÅ DIG
Badekar

 

Badekar
Sod

 

Sod
Sne

 

Sne