Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

180° RISTA

Sorte klipper mod lyseblåt vand eller mørke træstammer, der skimtes mellem det grønne løv. Det er ofte kontrasterne, der gør det. De skaber spænding og vækker øjets interesse. Præcis sådan er det med 180° Rista der emmer af industrifornemmelse og giver badeværelset et lidt mere råt udtryk. Sort er tidløst – både i naturen og på badeværelset.

Find forhandler
RISTA
180° Rista er en tydelig flirt med det industrielle, som vi ser meget af nu for tiden. Brusekabinen er – præcis som navnet antyder – en udvikling af vores populære serie 180°.

  

 

 


STILRENT MED ATTITUDE


180° Rista bidrager til at skabe et hjem med et lidt mere råt udtryk på badeværelset.
Tilføj eventuelt en af vores sorte håndklædetørrere eller noget sort tilbehør.
Alt sammen noget der forstærker den lidt rå industristil.

INDUSTRIDEKORATION
Gennemtænkt design kombineret med en trendy industrifornemmelse er et vinderkoncept. På Rista er en industridekoration hærdet fast på glassets yderside, hvilket tilfører badeværelset karakter.
DESIGN OG
SMARTE LØSNINGER
Rammen og sprosserne skaber en fornemmelse af den klassiske industrielle stålramme. Rista fås i en række forskellige modeller. Alle er de uden tærskel, har indad- og udadgående døre, montage- og klemskruer er skjulte, og nulstillingen kan justeres trinløst.
SORT SOM NATTEN
Tidløs elegance. Sort fungerer altid. Kombinér evt. Rista med noget af vores sorte tilbehør, f.eks. Vist brusearmatur.
10 ÅRS GARANTI OG FREMSTILLET I SVERIGE
Vi tilbyder altid 10 års garanti på vores møbler, brusebade, brusekabiner og skærmvægge. Vi giver 5 års garanti på vores håndklædetørrere, badekar, armaturer og toiletter.

Vi har siden 1962 fremstillet vores møbler i eget snedkeri i den lille svenske by Dalstorp. Det betyder, at vi kan tage ansvaret for, at hvert produkt er sikkert og af højeste kvalitet.
.

VIL DU VIDE MERE OM 180° RISTA?

Kan du godt lide industristilen, og vil du vide mere om 180° Rista og hvilke forskellige modeller, der findes? Her finder du nærmeste forhandler!

FORHANDLERE TÆT PÅ DIG