Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

New Nordic

New Nordic er oprindelig en skandinavisk nichestil. Den passer til dem, som ikke tiltrækkes af eksempelvis stilrent og mørkt eller minimalistisk og hvidt. De kan godt lide et badeværelse med mere farveglæde og liv. Typiske nøgleord er bløde legende former, lyse træsorter, afrundede kanter, taljer på møblerne, prisværdigt design og mange farver. Varme pasteller blandet med stærke neonfarver – ofte rosa og gult. Mønstrede tekstiler og grønne planter som fingerphilodendron og violinfigen skaber en hyggelig og hjemlig fornemmelse.

  

 

Farveglæde og kådhed
En farveglad stil som består af legende mønstre og afrundede former i kombination med lyst træ. Som en genfødsel af skandinavisk designs storhedstid fra 1950’erne. Passer glimrende på badeværelset!

  

 

Produkter som passer til stilen
New Nordic er en farveglad stil som byder på legende mønstre og afrundede former. Hvis du kan lide varme pasteller blandet med stærke neonfarver, er det her lige stilen for dig. Ekstra skønt bliver det med armaturer, knopper og håndtag i guld.
Stiltypisk
→ Legende
→ Farveglad
→ Lyse træsorter
→ Pasteller
→ Mønstre

Der findes en stil til alle.

I løbet af året vil vi fremhæve nogle forskellige stilarter for at inspirere dig. Opfat det som en enkel stilguide, et værktøj der kan hjælpe dig med at finde en stil, der passer til dig!

Vores stilarter