Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

PRESS

Spændende forårsnyheder fra Svedbergs

april 18, 2019

Efter allerede at have nået nogle spændende produktintroduktioner i løbet af årets første kvartal, præsenterer Svedbergs nu et par nyheder, som forventes at blive topsælgere.

Läs mer>

Nyheder for alle karbadselskere

mars 15, 2019

Badekarret bliver ofte det naturlige midtpunkt i et badeværelse. Fælles for Svedbergs badekar er omtanken for kvalitet og finish ligesom samspillet mellem form og funktion. Årets nyheder er ingen undtagelse.

Läs mer>

Den frie Forma

februari 5, 2019

Blandt Svedbergs nyhederne 2019 finder man en ny underdel i møbelserien Forma, som er let at sammensætte, så den passer til netop dit badeværelse.

Läs mer>

Produktlanceringer fra Svedbergs 2019

januari 31, 2019

Svedbergs har altid udviklet bæredygtig badeværelsesindretning af høj kvalitet. På koncernens egen fabrik i Dalstorp, Sverige er gedigent håndværk og nøje udvalgte materialer i højsædet. Naturlighed og ægte materialer ligger i Svedbergs DNA. I 2019 går virksomheden lidt længere. Nu henter de bogstaveligt talt naturen ind i badeværelset.

Läs mer>

SKAPA - tænke lidt mindre

mars 3, 2016

Den 1. februar Svedbergs lanceredes den nye serie SKAPA til badeværelset. En møbelserie, der giver små badeværelser en fremtid. Alle de områder med potentiale, der aldrig har fået en fair chance. Møbel serien er udviklet i samarbejde med designerne Ehlén Johansson og Mia Lagerman.

Läs mer>

FORMA kommer nu i grå

mars 2, 2016

FORMA er med sit rene og klare formsprog hurtigt blevet en succes. En mulighed for alle, der stiller høje krav til form og funktion, men som stadig ønsker at have ubegrænsede muligheder. Udover lys eg, sort eg og hvid tilføjer vi nu farven grå. Derudover kan du få oplysninger om den trendy nuance af guld.

Läs mer>

SVEDBERGS UDVIDER MULIGHEDERNE FOR INDIVIDUELT DESIGN.

maj 12, 2015

Hidtil har man kunne kombinere Svedbergs møbelsere Forma med SID (Svedbergs individuel Design). En kombination som har fået stor opmærksomhed og været meget fremgangsrig. Nu udvider Svedbergs denne mulighed og tilføjer møbelserierne DK & STIL.

Läs mer>

Svedbergs satser stort på brusere

februari 20, 2015

Vores bedste brusesortiment nogensinde, sådan forklarer Svedbergs det selv, når de præsenterer nyhederne i år. Når det gælder de såkaldte hængselbrusere, har de fået en større ansigtsløftning i form af serien ”180 °”. De store glasflader giver luft og plads og nærmest et lille strejf af luksus.

Läs mer>

FORM US WITH LOVE - HOT BRUSENYHED FRA SVEDBERGS.

februari 12, 2015

Den nye bruseserie FORSA er resultatet af et samarbejde mellem den internationale tegnestue og SvedbergS. Smidigere profiler og diskret håndtag øger det æstetiske udseende, smarte funktioner øger det funktionelle og valgfrihed gør den mere fleksibel.

Läs mer>

Morten Voss og Stinne Knudsen designer for Svedbergs

februari 11, 2015

Aldrig har udtrykket ”Less is more” passet bedre. Møbelserien ”DK” er et nyt produkt udviklet af Svedbergs i samarbejde med de to danske designere Morten Voss og Stinne Knudsen. Det er rent og usminket. De lige linjer giver et moderne og eksklusivt udtryk. Detaljerne er gennembearbejdet, og det ses tydeligt på de krøjede hjørner og skuffeindretningerne.

Läs mer>

SVEDBERGS INTRODUCERER SID – SVEDBERGS INDIVIDUAL DESIGN.

maj 14, 2014

Distinkt. Uden at føles fremmedgørende. Tilpasningsdygtigt. Uden at miste sin identitet. Vores nye bade-værelseserie SiD giver plads til tanker. Sætter idéer i bevægelse. Intet er længere givet. Alt er unikt. Præcis sådan som arkitekter og boligindrettere vil have det.

Läs mer>

SVEDBERGS FRONT – BYE-BYE PLADSMANGEL.

maj 13, 2014

Den første tanke er: smukt. Og så det indlysende, der er plads til virkelig mange ting her. Også ting, som folk normalt ikke opbevarer på et badeværelse. Desuden er alle rørføringer skjult på en elegant og smart måde.

Läs mer>

SVEDBERGS INDGÅR AFTALE MED SPÆNDENDE DESIGNERE.

maj 12, 2014

Svedbergs har i den seneste periode indgået aftaler med tre succesrige designere, Form Us With Love, Morten Voss og Lina Odhe. En kraftig oprustning i antallet af designere sammenlignet med for blot nogle år siden. Svedbergs samarbejder allerede med Ehlén & Mia og Roger Persson.

Läs mer>

SVEDBERGS SKABER ANLEDNINGER TIL EN GOD DAG.

maj 9, 2014

Med et nyt kommunikationskoncept vil Svedbergs formidle alle de værdier, som er indbygget i varemærket. ”Anledninger til en god dag” er selve det fundament, som markedsføringen vil blive baseret på i den overskuelige fremtid.

Läs mer>

Brusere med mønstre, specialdesignede af Hanna Werning.

april 22, 2013

Nu lancerer Svedbergs vores populæreste bruseløsninger med trendy mønstre i stilrent design. Bruserne er specialdesignede til Svedbergs af Hanna Werning.

Läs mer>

Badeværelsestrends 2013

februari 1, 2013

Nu lancerer vi vor nye Badeværelsesbog - bestil den på svedbergs.dk og læs om årets hotteste trends i badeværelset.

Läs mer>

Et pust fra den gamle verden - i moderne udgave.

november 12, 2012

Svedbergs har fremstillet badeværelsesmøbler i Dalstorp i 50 år. Nu ser man endnu længere tilbage i tiden, og opdaterer sin klassiske serie Svea til forrige århundredeskiftes stil og design. Møblerne er velgjorde med fine detaljer, f.eks. de flotte lædergreb, de klassiske buede greb i krom eller det tidstypiske armatur.

Läs mer>

Svedbergs badeværelsemøbler Dalstorp

oktober 23, 2012

I den nye badeværelseserie Dalstorp hylder Svedbergs den nordiske bonderomantik. Det lille husmandssted på landet, de røde gårde og de enkle fiskerhuse har stået som forbillede ved udvikling af denne charmerende rustikke serie.

Läs mer>

Badeværelsesmøblet Style i nye trendy materialer

augusti 30, 2012

Nu når efterårets badeværelsesrenoveringer står for døren, kommer Svedbergs med nye farver og materialer til møbelserien Style. Først og fremest lanceres den nu i sort. Skuffefronter i plywood, lys eg samt perforeret metal i hindbærrød, vissengrøn, gul, granitgrå og hvid giver mængder af nye kombinationer, som på en nem måde forandrer badeværelset.

Läs mer>

En serie badværelsesskabe inspireret af 60’ernes farver og former.

augusti 24, 2012

60’ernes formsprog er endnu engang højaktuel og det har 50 års jubilaren Svedbergs taget til sig, netop som de nu lancerer en serie spejlskabe til badeværelset. Med inspiration fra deres første badeværelsesskab fra 1962, har de i samarbejde med designeren Roger Persson udviklet fire nye spejlskabe, med ægte retro følelse i former og farver.

Läs mer>