Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

Vores syn på design og funktion

Design og produktudvikling går hånd i hånd hos Svedbergs. Udseende og funktion skal skabe en helhed. Alt udgår fra vor idé om et matchende badeværelse fra gulv til loft. Møblet passer til bruseren, som passer til badeværelsessaunaen. Håndvaskarmaturet indgår i en serie, hvor også bruse- og badekarsarmatur indgår. Farver, form og funktion hænger sammen og matcher.

Belønnet designsamarbejde

På vor egen udviklingsafdelning har vi vor egne designere med bl.a. specialister indenfor belysning. Men udformningen af mange produkter sker i samarbejde med forskellige designere/designergrupper. Badekarret Oval, er f.eks. designet af Pelican Copenhagen.

Nomineret til Stora Designpriset 2007 i Sverige

Svedbergs blev sammen med designfirmaet Propeller nomineret til Stora Designpriset 2007 i Sverige for bruseserien Cube. "Det är altid sjovt at få opmærksomhed for det arbejde, vi laver", siger Dan Pettersson, sortimentsansvarlig her på Svedbergs. 

Buseserien Cube er udviklet i samarbejde med designfirmaet Propeller og blev lanceret 2006. Serien er blevet en stor fremgang på markedet og er en storsælger i Svedbergs sortiment. At Cube blev nomineret til Stora Designpriset er vi stolte af. "Vi har fået en kvittering på at Cube har tilført noget nyt til markedet og har en høj design- og innovationsgrad", mener Dan. Design handler ikke kun om det ydre, men i aller højste grad om funktion och smarte løsninger for vore kunder. Det er det Stora Designpriset belønner. "Selvfølgelig er det sjovt at være nomineret til en pris som Volvo XC90 og SonyEricsson T610 tidligere har fået", fortsætter Dan. 

Teknikbranchen i samarbejde med SVID og Svensk Form uddeler Stora Designpriset ved en ceremoni i Stockholm. Af de fem nominerede bidrag udses en vinder, som tildeles førsteprisen på 250.000 SEK. Halvdelen af pengene skal doneres til et forskningsprojekt indenfor designområdet. For Svedbergs del handler det om æren og den opmærksomhed, det giver firmaet og vor designsatsning. Og for forhandlerne giver det endnu et salgargument, som hjælper til i arbejdet med at sælge Cube og Svedbergs hele badeværelse.

ELLE Interiör udser Bianca til årets badeværelsesprodukt 2007

Da ELLE Interiör præsenterede årets svenske design i forbindelse med møbelmessen i Stockholm, blev Svedbergs en af pristagerne. Vor møbelserie Bianca var juryens favorit i kategorien Årets Badeværelsesprodukt med motiveringen: "Håndvasken Bianca har spændende og smarte løsninger. En anerkendelse af klogt svensk standardtænkende"

En ekstra anerkendelse vil vi samtidig give formgiverne Mia Gammelgaard og Ehlén Johansson samt produktudviklingsteamet, som har gjort ideerne til virkelighed. Godt gået!

Elle Interiörs Designpris 2007: Prisen er den svenske jurys valg til den sjette omgang af EDIDA/ELLE Deco International Design Awards, den internationalle designkonkurrence som ELLE Interiör og de nu 23 søstermagasiner har årlige afstemninger om. Årets Badeværelsesprodukt er en af tolv kategorier. Resultatet bliver præsenteret på møbelmessen i Milano.

Funktion som forgylder hverdagen. Selv om vi alle kan behøve en skøn spa-oplevelse ind imellem, så er det til hverdag at et badeværelse skal bekende kulør.

Hjælper opbevaringen dig med at finde rigtige ting, når du behøver dem? Kan samme opbevaring hjælpe til med at holde rent og fint? Kan belysningen fungere både til make-up og et bad i fred og ro? Sidder stikkontakten på det rigtige sted på spejlet? Det er de detaljer vi ser til at bygge ind fra starten. Ting som ikke ses men som mærkes i det daglige. Det er det smarte badeværelse.