Mineral komposit

Mineral komposit er et gedigent naturmateriale, en slags kunstmarmor som er både slidstærkt og formbart. Det perfekte valg til dem, der elsker lange bade, eftersom det holder længe på varmen. Materialet gør endvidere badekarrene ekstremt stabile.

Mineral komposit
Reyk

Reyk

Reyk er fremstillet i det slidstærke naturmateriale støbt marmor, som består af krystalliserede bjergmine- raler. Det giver associationer til naturens varme kilder. Takket være de varmeisolerende egenskaber får du et skønnere bad, som desuden værner om vores natur. Tilvælg armatur til vægmontage.

Reyk
Scarlett

Scarlett

Praktisk og bekvemt badekar med klassisk design. Den høje endeside er ikke bare æstetisk tiltalende, den giver også en fantastisk rygstøtte. At det er fritstående gør desuden badekarret let at placere. Tilvælg armatur til vægmontage.

Scarlett
Oval

Oval

Dybt kar i mineralkomposit, som giver en badeoplevelse ud over det sædvanlige. Ergonomisk design med bløde, afrundede former. Fås i to størrelser, 158 og 170. Tilvælg armatur til vægmontage. Design: Pelikan Copenhagen

Oval

Vælg et badekar som passer til dig!

Leder du efter et badekar til dit badeværelse? Besøg en af vores forhandlere, og se alle vores skønne og praktiske badekar ”live”.

Svedbergs Badeværelse - Badekar
Svedbergs Badeværelse

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser