Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Svedbergs individual Design - Frihed til at vælge

Noget helt særligt. Uden at det føles fremmed. Tilpasningsvenligt. Uden at miste sin identitet. Vores nye badeværelsesserie SiD bringer dine tanker vidt. Sætter ideer i bevægelse. Intet er sikkert. Alt er unikt. Eller bare som det plejer. Du bestemmer.

Hvad är SiD?

Lidt mere af det hele. Sådan beskriver man bedst SiD, Svedbergs individual Design. Møbler og detaljer til dem, der stiller høje krav til design og funktion, men som stadig vil have ubegrænsede muligheder.

Helt unik badeværelseløsning

Dele, som du selv kombinerer til et unikt og personligt udtryk. Bordplader, der er skræddersyet til den længde og form du ønsker. Et koncept baseret på det usofistikerede og enkle. Fremstillet med omhu og med opmærksomhed for håndværket. For folk, der forstår badeværelsets betydning for hjemmet.

Find forhandler

Forhandlere tæt på dig

Bordplader af natursten eller dekton

Uanset dybde kan du vælge mellem bordpladerne Carrera og Assoluto. Alle af 20 mm natursten. Eller foretrækker du måske Keon, Aura, Sirius eller Trilium. Alle Dekton ultrakompakte bordplader af 12 eller 20 mm tykkelse. Dekton® er et nyt, revolutionerende materiale med et ultra kompakt ydre. Dekton® er et nyt, revolutionerende materiale med et ultra kompakt ydre. Ekstremt modstandsdygtig overfor ridser og slag, med en uovertruffen slidstyrke, perfekt til baderum.

Dekton®

Keon

Aura

Sirius

Trilium

Silestone®

Helix

Tebas

Blanco Zeus

Eternal Marquina

Det første du møder.

Det er det første du ser og er derfor vigtigt for opfattelsen af hele badeværelset. Vælg front og farve på underdelen. Uanset bredde og dybde, du kan vælge mellem hvid, grå, lys eg, blond, eg, sort eg og valgfri NCS-kulør. Hvorfor ikke gå et skridt videre og gør SID endnu mere personlig. Du kan vælge lige præcis den farve du ønsker på både under- og overdel (mod merpris).

Hvid

Skifergrå

Blond eg

Sort eg

Aske

Hav

Ler

Salvie

Sand

Kalk

Hvordan ser dit badeværelse ud?

Med SiD kan du bygge badeværelsesmøbler præcis som du ønsker det. Størrelsen spiller ingen rolle. Og bordpladerne tilpasses efter mål, den enkeltes individuelle ønske. Her ser du nogle eksempler på, hvordan SiD kan se ud.

Forma

100 + 60

Forma

80 + 60 + 80

Forma

120 + 60 + 60

Stil

80 + 80

Stil

100 + 100

DK

80 + 80

DK

60 + 80 + 60