Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Hamra

Et spejlskab som kombinerer et moderne udseende med landligt håndværk og passer til mange forskellige stilarter. Hamra passer ekstra godt til Svedbergs markante ramme og fasede front. Spejlskabet har en lang række finesser, f.eks. en magnetholder til småting som anvendes ofte. Perfekt til eksempelvis neglesaks og pincet.

Skuru

Vores premiumskab i skandinavisk design har en avanceret belysning. Farvetemperaturen og lysstyrken justeres trinløst med et greb. Det er f.eks. muligt skrue op for lyset under rengøring og dæmpe det under toiletbesøg midt om natten. Ved at skifte til en mere rødlig tone undgår man at sende advarselssignaler til hjernen.

Farvekollektion 2020

Årets farver er her. Nu tiltrækkes vi af naturens former, materialer og farver. Vores palet består af naturnære kulører. Gennemgående bløde toner og dæmpede nuancer, som omfavner dig, når du træder ind på badeværelset. Douche farver, som ikke er skrigende eller højtråbende, men i højere grad en hviskende, jordnær skala, perfekt til tidlige morgener og sene aftener. Mød Aske, Hav, Kalk, Sand, Ler og Salvie.

Overskabe med fordele

Sæt dit personlige præg på badeværelset med Skuru eller Hamra, to nye spejlskabe med et moderne formsprog og justerbar belysning. Foretrækker du at have opbevaringsplads ved siden af eller blot et smukt spejl over håndvasken, er et godt tip det nye Selfie i rektangulær form, det stilrene Plus eller DK med fin træramme.

Lule i lucite

Badekarrene Barb, Ume og Eno fås nu i det nye materiale lucite, som er slidstærkt og 100 % genanvendeligt. Også vores nye model Lule, et slidstærkt badekar med praktisk afsætningskant, er fremstillet i det nye materiale. Form og funktion i et og samme badekar. Med sin runde og ergonomiske form er badekarret rigtig skønt at sidde i.

Tofta

Sig ordet emalje; så får mange et nostalgisk udtryk i øjnene. At emalje er så populært, skyldes ikke bare, at det er et materiale med en historie, men også at det er praktisk og robust. Tofte er et traditionelt badekar i klassisk emalje med en bred afsætningskant. Maksimal beskyttelse mod slitage. Står stabilt på alle underlag.

Vov at være Bold

Bold er inspireret af industriarmaturets traditionelle form, men fortolket på en nutidig måde.

Armaturer med attitude

Vi synes, at armaturer skal have et tidløst og moderne design – udformet med henblik på lang holdbarhed og komfort. Årets nyheder byder på en industriel fornemmelse, som løfter badeværelset op til nye højder. Bold er inspireret af industriarmaturets traditionelle form, men fortolket på en nutidig måde. Industria kombinerer traditionelle og lineære former med riller, som gør designet mere spændende og leder tankerne hen på industri. Halde har et skrabet og minimalistisk design, som tiltaler en lidt bredere målgruppe.

Stil håndvasken ovenpå

Fross er en fritstående håndvask med et design, som forbedrer indtrykket af badeværelset. Vælg mellem rundt eller rektangulært. Sort eller hvidt. Håndvasken er fremstillet i det slidstærke materiale solid surface, som giver en silkemat og fin materialefornemmelse. Fross fungerer til vores møbelserier DK, Stil og Forma.

Fross

Hvem elsker ikke et skønt brusebad?

Funktionelle og smarte løsninger hører til på badeværelset. Det nye Lojsta brusearmatur med termostatarmatur og omskiftergreb er et godt eksempel på dette. Har brusestang, der kan justeres i højden, samt farvematchende håndbruser og stort brusehoved. Vælg mellem sort og krom. Efter et skønt brusebad vil man gerne svøbe sig i et blødt, tørt og hvorfor ikke opvarmet håndklæde. De populære håndklædetørrere Amor og Diana S i rustfrit stål fås nu også i sort. Med alpolet afbryder, timer og boostfunktion. Den nye Loki i stilrent og klassisk design kan også fås i poleret rustfrit materiale. Loki har mange ribber, så der er plads til håndklæder til hele familien

Praktiske og smukke toiletter

Vi har fremstillet toiletter gennem flere årtier. For hvert år udvikler vi vores produkter med ny teknik og smarte funktioner. Opdag vores væghængte nyheder Alta og Lossen med rengøringsvenligt design, sæde med dæmpning og uden skyllekant.