Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

DK - Et skridt nærmere den nordiske natur

DK har fået et helt nyt udseende, men det er stadig designerne Morten Voss og Stinne Knudsen, der står bag. De har hentet inspiration fra den skandinaviske designtradition, med fokus på såvel det praktiske som det æstetiske. Samtidig har de inkluderet en af de vilde ideer, de havde fra starten. Resultatet er blevet en møbelserie med et enkelt og luftigt udtryk. En ting er sikker: DK har aldrig været mere interessant.

Opdag alt det, der er bag lågerne

DK er betydeligt mere end bare overflade, der er masser at opdage bag låger og i skuffer. Det hele emmer af kvalitet. Du kan mærke det på håndværket og detaljerne.

DK i ny skikkelse

Møbelserien er allerede en klassiker. Med sit eksklusive, skandinaviske udtryk er den hurtigt blevet en favorit hos mange. En nyhed i år er, at vi har videreudviklet møbelserien til nye højder.

Fire forskellige håndvaske

Håndvasken i et badeværelse har stor betydning for den samlede oplevelse. I møbelserien DK kan du vælge mellem fire forskellige varianter, Fyn, Ocean, Fross rund og Fross Rektangulær . Hvilken en vælger du?

Et af verdens bedste skuffesystemer

Til DK indgår vores gennemarbejdede skuffekoncept Box Two med træindretning og to løse træskuffer. Mod en merpris kan du få Box Two+, hvilket betyder trælåg til de løse skuffer og træsider til skufferne.

DK Nord med nyt udtryk, der lyser op

Kombinationen af træ og hvidt skaber en lys og luftig fornemmelse, der indbyder til såvel ro som bevægelse. Præcis som vores natur.

Benstativer skaber plads

Blandt nyhederne til DK er benstativerne af stål noget, der springer i øjnene. En designdetalje, som skaber karakter, luft og rummelighed. Der er noget grafisk over produktet og en omhu for detaljernes betydning.

Spejl + belysning

I sideskabet kan eksempelvis eltandbørsten eller barbermaskinen oplades i et lukket skab. Lad skabet sidde til højre eller venstre for spejlet med indbygget LED-belysning. Ønsker du mere opbevaringsplads, kan du også vælge to sideskabe – et på hver side af spejlet (gælder visse størrelser).

Svedbergs Individual Design

DK er en møbelserie, som emmer af svensk kvalitet og dansk design. De rene linjer og gennemarbejdede detaljer formidler en fornemmelse af bevidsthed og harmoni. Vælger du at kombinere DK med SiD, får du endnu flere muligheder. Så kan du tilpasse målene, som om badeværelset var bygget efter møblerne. Resultatet bliver en individuel løsning med få begrænsninger. Du bestemmer.