Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Stil - Klassisk og tidløst

Stil er en klassisk og tidløs møbelserie, som skaber harmoni og trivsel på badeværelset. Om du har et stort eller lille badeværelse, spiller ingen rolle; med Stil kan du tilpasse elementerne, så de opfylder dine behov.

Gennemtænkt skuffesystem

Da vi udviklede vores nye skuffekoncept, var vores mål, at konstruktionen skulle være stabil, og funktionaliteten høj. Og så skulle der være nogle tilvalgsmuligheder til dem, der gerne ville forstærke oplevelsen yderligere. Når du vælger Stil, indgår vores skuffesystem Box One. Materialet i skuffens bund bevirker, at intet ligger og rasler omkring. Mod en merpris kan du få Box One+, som har sort træindretning i eg og to løse træskuffer.

Klassisk og tidløst

Lige og rene linjer, klassisk og tidløst design. Og som sædvanlig, når det gælder vores badeværelsesmøbler, er valgmulighederne store.

Armaturer understreger stilen

Vælg et armatur, der forstærker den følelse, du vil formidle i badeværelset.

EasyClean gør det lettere at rengøre afløb

Glem besværlige, næsten akrobatiske kropsstillinger under håndvasken, når du skal rense vandlåsen. Easy Clean er en enklere metode, og det er standard for Stil.

Praktiske vægskabe

Alle trenger mer oppbevaring. Løsningen er et praktisk veggskap. Denne litt mindre varianten oppleves som lett og luftig også i et lite baderom.

Svedbergs Individual Design

Det er nemt at synes godt om Stil. Måske er det designet, måske mulighederne, formentlig begge dele. Når du vælger at kombinere Stil med SiD, forstærker du de indtryk. Det hele tilpasses efter dine individuelle ønsker. Dit badeværelse vil blive noget helt for sig selv. Du bestemmer.