Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

Frihed til at vælge.

Noget helt særligt. Uden at det føles fremmed. Tilpasningsvenligt. Uden at miste sin identitet. Vores nye badeværelsesserie SiD bringer dine tanker vidt. Sætter ideer i bevægelse. Intet er sikkert. Alt er unikt. Eller bare som det plejer. Du bestemmer.

 

Lidt mere af det hele. Sådan beskriver man bedst SiD, Svedbergs individual Design. Møbler og detaljer til dem, der stiller høje krav til design og funktion, men som stadig vil have ubegrænsede muligheder. Dele, som du selv kombinerer til et unikt og personligt udtryk. Bordplader, der er skræddersyet til den længde og form du ønsker. Et koncept baseret på det usofistikerede og enkle. Fremstillet med omhu og med opmærksomhed for håndværket. For folk, der forstår badeværelsets betydning for hjemmet.

 

» Se alle SiD-forhandlere

Bordplader af natursten eller Dekton.

Uanset dybde kan du vælge mellem bordpladerne Carrera og Assoluto. Alle af 20 mm natursten. Eller foretrækker du måske Keon, Aura, Sirius eller Trilium. Alle Dekton ultrakompakte bordplader af 12 eller 20 mm tykkelse. Dekton® er et nyt, revolutionerende materiale med et ultra kompakt ydre. Dekton® er et nyt, revolutionerende materiale med et ultra kompakt ydre. Ekstremt modstandsdygtig overfor ridser og slag, med en uovertruffen slidstyrke, perfekt til baderum.

BORDPLADER FRA BREDDE 60-300 CM & HØJDE 12-20 MM.

 

 

Dekton®

Keon Aura
Sirius Trilium


Silestone®

Helix Tebas
Blanco Zeus Eternal Marquina

 

NATURSTEN

 
Assoluto
Sort
Carrera
Hvidgrå marmor

Fronten - det første du møder.

Det er det første du ser og er derfor vigtigt for opfattelsen af hele badeværelset. Vælg front og farve på underdelen. Uanset bredde og dybde, du kan vælge mellem hvid, grå, lys eg, blond, eg, sort eg og valgfri NCS-kulør.

Hvorfor ikke gå et skridt videre og gør SID endnu mere personlig. Du kan vælge lige præcis den NCS-farve du ønsker på både under- og overdel (mod merpris).

 

Ljus Ek Svart EK Vit
 LYS EG  SORT EG HVID
Mörk EK Grå Valfri NCS
BLOND EG 
(DK)
GRÅ

VALGFRI NCSKULØR
(mod merpris)

Hvordan ser dit badeværelse ud?

Med SiD kan du bygge badeværelsesmøbler præcis som du ønsker det. Størrelsen spiller ingen rolle. Og bordpladerne tilpasses efter mål, den enkeltes individuelle ønske. Her ser du nogle eksempler på, hvordan SiD kan se ud.