Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

180°

Utviklet og formgitt for deg som vil ha noe helt ekstra på baderommet. De store glassflatene gir et luftig og eksklusivt inntrykk. Her finnes alle de funksjonene som gjør det praktisk, komfortabelt og sikkert å dusje. Alt du behøver å tenke på, er å finne nettopp den modellen som passer ditt baderom best.

Måltilpasset efter dit badeværelse

Finder du ikke den model, du leder efter, så kan vi skræddersy en løsning i 180°-serien præcis efter dine ønsker. Det kan dreje sig om høje, skæve eller ujævne vægge og gulve, eller måske vil du have et hul i glasset. Det spiller ingen rolle – vi løser det.

 

Glasfladerne giver luft og rummelighed

Dørene kan lukkes indad, når kabinen ikke er i brug, hvilket frigør gulvplads. En anden smart finesse er, at dørene er selvlukkende de sidste centimeter, samt at nulstillingen kan justeres trinløst. De store glasflader giver luft og rummelighed og gør det desuden let at gøre rent. Vælg mellem to døre, eller en dør og et fast glasparti.

 

Luftigt og let at gøre rent

De store glasflader giver luft og rummelighed. Desuden bliver det let at gøre rent. Hængslerne er kromaterede, hvilket sikrer god rustbeskyttelse. Alle montage- og klemskruer er skjulte. Spaltebredden mod væggen er kun 3 mm, hvilket minimerer vandstænk på badeværelset.

 

Stabil konstruktion til specielle rum

Vælg mellem flere forskellige nichemodeller. Uanset hvilken så giver de store glasflader luft og rummelighed. Og derfor er det også let at gøre rent. Håndtag og hængsler er designet, så de matcher helhedsindtrykket, det samme gælder stang og gulvbeslag.

 

Tilpasset efter dine specialmål

Finder du ikke noget, der passer, kan vi specialtilpasse alle mål efter dine ønsker. Ingen vinkel er umulig, intet loft er for højt. Vi har ganske enkelt den løsning, du er på udkig efter. De store glasflader giver luft og rummelighed. Hængslerne er af krom, hvilket giver god rustbeskyttelse. Alle montage- og klemskruer er skjulte.