Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

Vask & Tørring

OMDAN DIT BADEVÆRELSE TIL DET RENE VASKERI.

Nu er der gode nyheder til alle, der har et badeværelse, men ikke noget vaskeri. Nu kan du flytte vaskemaskinen og tørretumbleren ind på badeværelset; vi har skabe og borde, der passer til. Eftersom vi desuden har over 50 års erfaring med badeværelser, ved vi, hvilke krav der stilles i fugtige miljøer. Det hele handler om kvalitet, funktion og håndværk.

NOGLE AF ALLE FORDELENE.

Skabene passer godt til Forma, Stil og Skapa, både hvad angår farve og form. Oven i købet får du gode opbevaringsmuligheder, eftersom skabene er 35 cm dybe og vaskeskabene 60 cm dybe. Og hvorfor ikke supplere med en særskilt stikdåse indvendigt i et af skabene? Med en bordplade kan du gemme vaskemaskinen og tørretumbleren væk på en elegant måde. Bordpladen, der kan tilskæres efter mål, er 63 cm dyb og 2,8 cm tyk. Maks. længde 240 cm

FARVER PÅ SKABSLÅGER

VIT

HVID

GRÅ

GRÅ

LJUS EK

LYS EG 

SVART EK

SORT EG

AFSLUTNINGS- OG TILPASNINGSSTYKKE

Skabene har altid hvide kabinetter. Som tilbehør findes et tilpasningsstykke. Du kan også udstyre dit skab med en stikdåse.

Täcksida och Passbit, Tvätt och tork

HÅNDTAG

Tilvælg håndtag fra vores møbelserier Forma, Stil och Skapa.

Handtag Tvätt och tork

FARVER PÅ BORDPLADE

VI

HVID

LJUSGRÅ

LYS GRÅ

MÖRKGRÅ

MØRKEGRÅ

SVART

SORT

FLERE STIKKONTAKTER

El-udtag med 3 stik er et smart tilvalg, som du vil få stor gavn af.

EL-BOX

PRAKTISK VASKETØJSKURV

Tilføj en praktisk vasketøjskurv som passer til vaskeskab. Vælg mellem to størrelser, der er nemme at løfte ud og tage med hen til vaskemaskinen.

TVÄTTKORG