Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

DK

Skandinavisk design signeret Morten Voss og Stinne Knudsen.

DK har fået et helt nyt udseende, men det er stadig designerne Morten Voss og Stinne Knudsen, der står bag. De har hentet inspiration fra den skandinaviske designtradition, med fokus på såvel det praktiske som det æstetiske. Samtidig har de inkluderet en af de vilde ideer, de havde fra starten. Resultatet er blevet en møbelserie med et enkelt og luftigt udtryk.

En ting er sikker: DK har aldrig været mere interessant.

Opdag alt det, der er bag lågerne

DK er betydeligt mere end bare overflade, der er masser at opdage bag låger og i skuffer. Det hele emmer af kvalitet. Du kan mærke det på håndværket og detaljerne.

DK I NY SKIKKELSE

Møbelserien er allerede en klassiker. Med sit eksklusive, skandinaviske udtryk er den hurtigt blevet en favorit hos mange. En nyhed i år er, at vi har videreudviklet møbelserien til nye højder.

Fire forskellige håndvaske

Håndvasken i et badeværelse har stor betydning for den samlede oplevelse. I møbelserien DK kan du vælge mellem fire forskellige varianter, porcelænshåndvasken Jylland, Falster, den ovenpåliggende Fyn (som på billedet) eller Ocean. Hvilken en vælger du?

Et af verdens bedste skuffesystemer

Til DK indgår vores gennemarbejdede skuffekoncept Box Two med træindretning og to løse træskuffer. Mod en merpris kan du få Box Two+, hvilket betyder trælåg til de løse skuffer og træsider til skufferne.

SPEJL + BELYSNING


I sideskabet kan eksempelvis eltandbørsten eller barbermaskinen oplades i et lukket skab. Lad skabet sidde til højre eller venstre for spejlet med indbygget LEDbelysning. Ønsker du mere opbevaringsplads, kan du også vælge to sideskabe – et på hver side af spejlet (gælder visse størrelser).

BENSTATIVER SKABER PLADS


Blandt nyhederne til DK er benstativerne af stål noget, der springer i øjnene. En designdetalje, som skaber karakter, luft og rummelighed. Der er noget grafisk over produktet og en omhu for detaljernes betydning.

Opgradér DK med SiD for en
endnu mere personlig løsning.

DK er en møbelserie, som emmer af svensk kvalitet og dansk design. De rene linjer og gennemarbejdede detaljer formidler en fornemmelse af bevidsthed og harmoni. Vælger du at kombinere DK med SiD, får du endnu flere muligheder. Så kan du tilpasse målene, som om badeværelset var bygget efter møblerne. Resultatet bliver en individuel løsning med få begrænsninger. Du bestemmer.

Tal med din SiD-forhandler

Vores SiD-certificerede forhandlere findes rundt omkring i landet. Fælles for dem alle er, at de har kompetencen til at skabe en individuelt tilpasset DK-badeværelseløsning – præcis efter dine ønsker.

 


Få bordpladen som du vil have den

Muligheden for at få skræddersyede bordplader er endnu en fordel ved SiD. En bordplade, som matcher til alt andet på badeværelset, bliver prikken over i’et. Vælg det materiale, som du synes passer bedst.

Vælg en hvilken som helst farve til din DK (iht. NCS-skalaen, mod en merpris).