Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

Forsa

En helt ny bruseserie med et nyt formsprog, der passer til det moderne badeværelse. Smidigere profiler og integrerede håndtag højner det æstetiske indtryk, smarte funktioner øger funktionaliteten, og valgfriheden til at kombinere som du vil gør det mere fleksibelt.

Form Us With Love 

I snart ti år har det internationalt anerkendte studio sat fokus på dialog og relevans ved hjælp af strategisk design for at positionere, opbygge og vedligeholde morgendagens varemærker. Samarbejdet med Svedbergs har været tæt og intensivt, blandt andet gennem workshops og jævnlige afstemninger. Altid med en stræben efter at afbalancere modstridende værdier og udfordre det konventionelle. Resultatet er Forsa.

Frigør gulvplads

Takket være de smarte løftehængsler bliver det lettere både at åbne og lukke døren. Desuden holder gummilisten tæt mod gulvet, så du slipper for vandstænk på badeværelset. Når kabinen ikke anvendes, kan dørene foldes indad for at frigøre gulvplads. De smidige profiler giver mulighed for rørføring. Vælg blandt talrige størrelser, farver og former.

 

Matchende farver og god indsynsbeskyttelse

Gradientglasset, der matcher i farve, giver en god indsynsbeskyttelse. Vælg mellem to forskellige håndtag, der også matcher i farve. De store glasflader giver luft og rummelighed. Selv om profilerne er smidige, tillader de alligevel rørføring. De smarte hængsler gør det lettere både at åbne og lukke døren. Desuden holder gummilisten tæt mod gulvet. Nyheden Forsa er den perfekte løsning ved vinduer, kan monteres asymmetrisk i hjørner.

 

Perfekt til det
lille badeværelse

Denne brusekabinemodel passer også til små badeværelser. De smarte løftehængsler gør det lettere både at åbne og lukke døren. Desuden holder gummilisten tæt mod gulvet. Selv om profilerne er smidige, tillader de alligevel rørføring. Med et stag er det muligt at gøre en bevægelig dør fast (se billede 6). Forsa skærmvæg er en nyhed, som har klembeslag mod gulvet og stang i krom til bruseforhæng.

 

Smart løsning giver færre stænk

Et brusehjørne på et badekar er smart, hvis man vil undgå stænk. Dørene kan desuden foldes væk, f.eks. når man tager karbad. Det hærdede sikkerhedsglas er 6 mm tykt. Profilerne er smidige, men giver alligevel mulighed for rørføring. De kan også fås i 4 forskellige farver: hvid mat, sort mat, aluminium mat og aluminium blank.

 

Smidige og smukke profiler

Håndtagene er i samme stil og farve som profilerne. Gradientglasset, som også kan fås i forskellige farver, giver både indsynsbeskyttelse og et luftigt indtryk. Konstruktionen sikrer, at du slipper for stænk andre steder på badeværelset. Vælg mellem flere størrelser med en eller to døre. Profilerne kan justeres til forskellige breddemål, eller der kan tilkøbes byggeprofiler på 20 eller 40 mm.