Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

Stil

En klassisk og tidløs møbelserie, opbyg den som du vil.

Valgfriheden gør det desuden nemt at finde en kombination, der passer til
ethvert badeværelse. Håndvaskens karakteristiske udtryk med stænkbeskyttelse, træindretning i skufferne og de omhyggeligt udvalgte håndtag understreger fornemmelsen af kvalitet.

Vi har ført kvalitets- og designfornemmelsen helt ned i skufferne.

Skuffer er vigtige. Selv om de som regel er lukkede. Det er årsagen til, at Stil har ruminddelte skuffeindsatser i træ og en måtte i bunden, som holder tingene på plads. Skufferne kan trækkes helt ud og har naturligvis blød lukning. Glideskinnerne kører på kuglelejer. Stof til eftertanke næste gang du åbner en skuffe. Som et ekstra tilvalg kan du vælge at få skufferne oplyst indvendigt. Det giver et mere luksuriøst præg og forstærker fornemmelsen af kvalitet.

Kvalitet du kan mærke

Skuffernes fronter er af ægte træfiner, og indsatserne af træ giver en skøn fornemmelse af kvalitet. Belysningen er energibesparende og tilpasset til at give et behageligt lys.

Armaturer understreger stilen

Vælg et armatur, der forstærker den følelse, du vil formidle i badeværelset.


Hvis du kan lide Stil, vil du elske
den i kombination med SiD.

Det er nemt at synes godt om Stil. Måske er det designet, måske mulighederne, formentlig begge dele. Når du vælger at kombinere Stil med SiD, forstærker du de indtryk. Det hele tilpasses efter dine individuelle ønsker. Dit badeværelse vil blive noget helt for sig selv. Du bestemmer.

 

Nærmeste SiD-forhandler

Kontakt en af vores SiD-certificerede forhandlere, så får du al den nødvendige hjælp til at skræddersy din Stil-badeværelseløsning. Det hele tilpasses efter netop dit badeværelses muligheder.


Bestil din bordplade efter mål

En skræddersyet bordplade giver et løft til hele badeværelset. Desuden kan du vælge et materiale, som passer sammen med den øvrige indretning. Bordpladerne kan fås i alt fra natursten til Dekton (et modstandsdygtigt naturmateriale).


Stil kan fås i valgfri farve (iht. NCS-skalaen, mod en merpris).