Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

Stil

Stil er en klassisk og tidløs møbelserie, som skaber harmoni og trivsel på badeværelset.
Om du har et stort eller lille badeværelse, spiller ingen rolle; med Stil kan du tilpasse
elementerne, så de opfylder dine behov.

GENNEMTÆNKT SKUFFESYSTEM

Da vi udviklede vores nye skuffekoncept, var vores mål, at konstruktionen skulle være stabil, og funktionaliteten høj. Og så skulle der være nogle tilvalgsmuligheder til dem, der gerne ville forstærke oplevelsen yderligere. Når du vælger Stil, indgår vores skuffesystem Box One. Materialet i skuffens bund bevirker, at intet ligger og rasler omkring. Mod en merpris kan du få Box One+, som har sort træindretning i eg og to løse træskuffer. Læs mere

Klassisk og tidløst

Lige og rene linjer, klassisk og tidløst design. Og som sædvanlig, når det gælder vores badeværelsesmøbler, er valgmulighederne store.

 

Stil

ARMATURER UNDERSTREGER STILEN

Vælg et armatur, der forstærker den følelse, du vil formidle i badeværelset.

 

Stil

  • EASY CLEAN GØR DET LETTERE AT RENGØRE AFLØB

Glem besværlige, næsten akrobatiske kropsstillinger under håndvasken, når du skal rense vandlåsen. Easy Clean er en enklere metode, og det er standard for Stil.

 

Stil

PRAKTISKE VÆGSKABE

Alle trenger mer oppbevaring. Løsningen er et praktisk veggskap. Denne litt mindre varianten oppleves som lett og luftig også i et lite baderom.Stil


Hvis du kan lide Stil, vil du elske
den i kombination med SiD.

Det er nemt at synes godt om Stil. Måske er det designet, måske mulighederne, formentlig begge dele. Når du vælger at kombinere Stil med SiD, forstærker du de indtryk. Det hele tilpasses efter dine individuelle ønsker. Dit badeværelse vil blive noget helt for sig selv. Du bestemmer.

 

Nærmeste SiD-forhandler

Kontakt en af vores SiD-certificerede forhandlere, så får du al den nødvendige hjælp til at skræddersy din Stil-badeværelseløsning. Det hele tilpasses efter netop dit badeværelses muligheder.

 

Bestil din bordplade efter mål

En skræddersyet bordplade giver et løft til hele badeværelset. Desuden kan du vælge et materiale, som passer sammen med den øvrige indretning. Bordpladerne kan fås i alt fra natursten til Dekton (et modstandsdygtigt naturmateriale).


Stil kan fås i valgfri farve (iht. NCS-skalaen, mod en merpris).