#dkbysvedbergs

DK - Allerede en møbelklassiker

De rene linjer, den minimalistiske fornemmelse, der er ingen tvivl – det her er dansk design, når det er bedst. Udviklet af Morten Voss og Stinne Knudsen. Han er selvlært og startede sit studio i 1994 i København. Han er mest kendt for bordet og møbelklassikeren FlightDeck. Stinne dimitterede fra Danmarks Designskole i 2001 og har siden da arbejdet med produktdesign og indretning. I deres samarbejde står han for de store linjer, hun for detaljerne og farverne. Noget som for nogle år siden resulterede i DK.

Et skridt nærmere den nordiske natur

Formgiverne bag DK er Morten Voss og Stinne Knudsen. I ægte dansk designånd er resultatet blevet æstetik og funktion i en skøn symbiose. Her blandes trælook med hvidt for at understrege det skandinaviske lys og luftigheden.

Fred og harmoni

Møbelserien har et enkelt og luftigt udtryk, ingen udskejelser eller skæve elementer. Her er det roen og harmonien, som er i højsædet. Fokus ligger på at opnå en balance mellem det praktiske og det æstetiske. Med sit eksklusive og skandinaviske udseende er møbelserien allerede blevet noget af en klassiker. Alt emmer af kvalitet, du kan mærke det på håndværket og detaljerne.

#dkbysvedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser