Hjemme hos Marita og Erik

Hjemme hos Marita & Erik

Marita Linnell, 40, og Erik Wiskär, 36, produktionsleder og sikkerhedsstrateg, bor i Vallentuna med deres to børn, en hund og en kat. Parret prioriterer varme og neutrale farver. For at skabe harmoni og et behageligt miljø har de benyttet dæmpbar belysning på deres badeværelse og har valgt Svedbergs produkter til indretning af badeværelset. Deres gæster beskriver det nye badeværelse som "som at være på et luksushotel".

Hjemme hos Marita og Erik

Navn: Marita Linnell og Erik Wiskär
Alder: 40 og 36
Beskæftigelse: Produktionsleder og sikkerhedsstrateg
Bor: Vallentuna
Familien: Marita, Erik, Emma, Oskar og hunden Django
Igangværende projekt: Vi planlægger en renovering af et kombineret kontor/gæsteværelse

Hej Marita! Fortæl os lidt om dig selv og din familie.
- Vi er fire i familien, Erik, vores børn Emma på 11 år og Oskar på 10 år og jeg selv. Vi har en hund og en kat.

Huset

Fortæl os om jeres hus. Hvad var jeres tanker, da I købte huset, og gik jeres husdrømme i opfyldelse?
- Vi boede allerede i Vallentuna, og ved et tilfælde stødte vi på annoncen på boligsiden Hemnet og følte, at dette hus var så rigtigt for os. Vi kunne godt lide indretningen, haven og beliggenheden ud til skoven og samtidig tæt på skole og venner. I huset har vi nu renoveret det meste, lige fra at skifte tag til at male udvendigt og til maling af vægge og loft indvendigt. Det føles virkelig som et hus, der passer os godt, og vi har mange favoritter.

Hjemme hos Marita og Erik

Hvilke personlige præferencer har påvirket jeres valg af materialer og indretning til husets ydre og indre?
- Vi kan godt lide lidt mere neutrale farver og har en del beige i kombination med træ. Vi synes, det er vigtigt at få en varm følelse. At have det relativt råt og ikke for rodet betyder, at det for os føles behageligt og hjemligt.


Hvad er I mest tilfredse med i jeres hus, og hvad ville I gøre anderledes, hvis I skulle vælge i dag?
- Vores plantegning føles fantastisk, det er noget, der kan være svært at påvirke, men vi har kunnet indrette og møblere, så vi har fået gode sociale rum, og det har været vigtigt. Ingen af ​​os er professionelle, når det kommer til indretning, men vi synes, at vi har opnået en ret harmonisk indretning af vores hus. En ting, som vi sætter stor pris på, er, at vi har installeret dæmpbar belysning både udendørs og inde i huset. Vi kan derved justere hver lampe individuelt til forskellige lejligheder, alt styres fra mobilen. Det giver et meget behageligt miljø, når det kan tilpasses så godt. Udebelysningen løfter hele huset så fint, når mørket falder på.

Sandsynligvis ville vi ikke have gjort noget anderledes end hvad vi allerede har gjort. Vi tilpasser vores renoveringsprojekter efter budgettet og så vil der være en række prioriteringer, der skal foretages. Vi ville gerne have bygget en carport og skiftet gulve i nogle rum, men det må blive et senere projekt, da det er fint som det er nu og godt kan vente.


Hvad er jeres anbefaling til andre, der drømmer om at renovere deres hjem?
- Vi har forsøgt at finde en masse inspiration forskellige steder, inden vi gik i gang. Vi har ikke kigget på priser på det, vi kan lide, for det begrænser nemt udvalget. Først da vi vidste, hvordan vi gerne vil have det til at se ud, har vi forsøgt at finde møbler og farver, der passer sammen. Det kan være nyttigt at sammensætte et mood board for at se, om det ser ud til at fungere efter hensigten.

Badeværelset


Hvad var jeres overordnede mål og forventninger til badeværelset?
- For os var det vigtigt at få et badeværelse, der passer ind i den stil, vi har, og et badeværelse, der føles langsigtet i sin stil. Det gamle badeværelse havde kun en smal kommode med én vask, og der var også et kar, som vi ikke brugte. Så i stedet ville vi give mere plads til det, vi faktisk brugte, og bruseren fik ret meget fokus. Vi ville gerne gøre det så hyggeligt som muligt og var meget tidligt helt fast besluttet på ikke at flisebelægge alle væggene. Vi ville også have levende materiale ind på badeværelset, hvilket lykkedes. Vi lavede næsten alt arbejdet selv. Vi lavede planlægningen med værktøjet på Svedbergs hjemmeside og slutresultatet blev som udgangspunkt en kopi af vores første skitse, og det er vi meget tilfredse med.

Hjemme hos Marita og Erik
Hjemme hos Marita og Erik

Hvilke specifikke elementer og funktioner har I valgt at inkludere på jeres badeværelse, og hvorfor?
- En dobbelt kommode med to håndvaske stod højt på vores ønskeliste. Trængsel ved håndvasken var noget, vi begge gerne ville undgå. Spejlet med sin fine belysning er både dekorativt og praktisk. På højskabet valgte vi åben opbevaring, som er perfekt til at få lidt pynt med og giver en hyggeligere og pænere oplevelse. Vi har også sat gardiner op, som blødgør rummet endnu mere. I både kommoden og højskabet har vi stikkontakter, som er praktisk til både hårtørreren og til opladning af el-tandbørsten. Vi valgte brun ask til kommode og højskab og supplerede med et akustikpanel som ramme til bruseren, som bandt rummet rigtig fint sammen. Hele brusebadet er blevet så lækkert og pænt, vi er meget glade for, hvor godt det er! Rummelig og med en dejlig loftbruser, så du kan stå der længe og nyde dit bad. Badeværelset blev virkelig lige så flot, som vi havde håbet på!


Hvad er I mest tilfreds med og hvad er jeres favorit på badeværelset? - Svært at vælge. Bruseren føles utroligt luksuriøs, men samtidig er kommoden suveræn. Det er der, du tilbringer det meste af din tid, og det føles virkelig skønt at have al opbevaring og overflade til rådighed på håndvasken. Så det er nok alligevel nummer et, fordi det er et rigtigt blikfang.

Hvordan vil I beskrive det æstetiske aspekt af badeværelset? Hvad siger gæster og familie, når de besøger jer?
- Vi har fået meget pæne ord, for eksempel, at det er ligesom at være på et hotel, og så henviser de til følelsen af ​​luksus. Men vi har også fået kommentarer som ”det er pænt, friskt og dejligt derinde”. Det er ikke kun os, der dvæler derinde, selv gæster opholder sig der et ekstra øjeblik og beundrer det, hvilket føles som den bedste vurdering!

"Badeværelset blev virkelig lige så flot, som vi havde håbet på!"

Hjemme hos Marita og Erik

Hvad er jeres tips til alle, der står over for en badeværelsesrenovering?
- Find så meget inspiration som muligt. Søg efter relaterede hashtags på Instagram, der er lige så mange, du kan lide. Vi startede hele projektet hver for sig med at samle inspiration uden at snakke med hinanden om, hvad vi skulle kigge efter, men vi indså ret hurtigt, at vi havde præcis de samme tanker, hvilket gjorde det nemmere. Vi havde en stor stak badeværelseskataloger og var ude i forskellige butikker og kigge og røre. Vi vil rigtig gerne give tippet om at tage ud og kigge og mærke videre, for der er mange forskellige mærker og mange var ikke så god kvalitet og lidt kedelige, så Svedbergs var en tidlig vinder hos os. Det var faktisk lige så givende at se, hvad man kunne lide, som at se det, man ikke kunne lide, for så fik vi ret hurtigt fokus på, hvad vi egentlig ville. Vi har været så heldige at være meget enige, ingen kompromiser har været nødvendige. Når vi har set på, hvad vi godt kan lide, har vi taget billeder og så sat fliser sammen med farver og indretning til et mood board. Ved hjælp af det kunne vi så skitsere alt i Svedbergs planlægningsværktøj for at visualisere badeværelset, og det hjalp os rigtig godt i planlægningen.

Produktliste

Epos underskab 160x45

Grafisk design med elegant ramme. Med eller uden åben opbevaring. Håndvask i mineralsk komposit.

29.680 kr.

Skule håndvaskarmatur lige

Kombiner som du vil - både i farve og design.

4.490 kr.

Ista med sort ramme

Stilfuldt spejl med frostet LED-belysning og berøringskontrol. Med eller uden sort ramme.

8.070 kr.

Ise

Til Epos. B: 60-160 cm. D: 45.

8.690 kr.

Afløb EasyClean

Vandlås inkl. slange og bundventil. Tre farver.

690 kr.

Højskab 160x50 med fri opbevaring

Med gratis opbevaring. Højde: 160 cm. Bredde: 50 cm, Dybde 35 cm. Seks farver.

10.300 kr.

Pendel lamper Kugle

Kombiner en indvendig detalje med ekstra belysning på badeværelset. Globusformet

1.160 kr.

Loftdæksel 3 pendlar

Ophæng pendel

940 kr.

Stuor loftbruser sæt

Som et behageligt vandfald. Brusehoved på Ø40. Inkluderet termostatblander og håndbruser.

9.990 kr.

180° hjørne fast væg/dør

Åbningsmål 75-95 cm. Højde: 200 cm (201 cm stag foroven). Hærdet sikkerhedsglas: 8 mm.

13.120 kr.

Sigyn håndklædetørrer

Vandbåren håndklædetørrer i stilrent designet vertikal model.

5.940 kr.

Mere inspiration

Hjemme hos Marita og Erik

Hjemme hos Melita & Ajdin

Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser