Poem underskabe och Valje spejl

Spejle

Flere spejle end nogensinde.

Find et spejl, der passer til stilen på dit badeværelse

Med det rigtige spejl på badeværelset kan et mindre badeværelse opleves som større. Lad koldt og varmt lys i forskellig styrke skabe den rette stemning.

Valje spejl

Ista

Spejl med funktionel belysning, der styrer lysstyrke og farvetemperatur ved berøring. Kan dæmpes og gør det også muligt at finde den optimale lystemperatur til make-up eller til den rette stemning.

Ista spejl
Ista fås rektangulært i bredder på 60, 80, 100 og 120 cm. Eller rundt med diameteren 60, 80 og 100 cm.
Ista spejl
Ista spejl
Spejle Ista med sort ramme.

Valje

Spejl med atmosfærisk baggrundsbelysning. Her er der alle muligheder for at finde en størrelse og en form, der passer til dit badeværelse, lige fra kvadratisk og rektangulær til rund. Vælg spejlbelysning til de rektangulære modeller eller fritstående pendelbelysning.

Valje spejl
Valje fås rektangulært i bredder på 60, 80, 100 og 120 cm. Afrundet i 120 cm. Rundt med diameteren 60, 80 og 100 cm. Oval 45x90 og 45x110 cm eller dobbelt rund 80x60 cm.
Valje spejl
Valje spejl
Spejle Valje oval.

Kombiner en indvendig detalje med ekstra belysning på badeværelset

Med et eller flere pendler foran badeværelsesspejlet får du et bedre lys samtidig med, at badeværelset får en fin indretningsdetalje.

Pendel lamper

Tived

Et klassisk fladt spejl, der fås i tre varianter og mange forskellige bredder. Vælg uden belysning, med belysningsrampe (lyset kommer fra oven) eller med belysningsrampe og håndvasklys (lyser ned på håndvasken). Der er også mulighed for at supplere med en hylde og et fritstående LED-armatur.

Tived spejl
Tived fås i bredderne 40 (kun uden belysning eller med belysningsrampe), 45, 50, 55, 60 og 80 cm.
Tived spejl
Tived spejl
Spejle Tived.
Poem underskabe

Nyheder til badeværelset

Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser