Vi gør livet på badeværelset lettere

Opbevaring er in for tiden. Alle taler om vigtigheden af, at alting har sin plads. Nemt at sige, sværere at implementere i praksis. En forudsætning er, at mulighederne eksisterer. Og nu findes de. Mere end nogensinde. Derudover er de så stilfulde, at de pynter i ethvert rum. Ikke kun på badeværelset.

Opbevaring
Opbevaring

Bevidst uorden kan muligvis være hyggeligt, men aldrig ubevidst uorden. Så derfor er spørgsmålet: Hvad skal du gøre med alle dine ting? Løsningen hedder opbevaringsplads og god gammeldags disciplin. Og hvis vi nu starter med disciplinen. Tag alting ud af badeværelsets skabe og skuffer. Fjern de ting, som du ikke vidste du havde, eller som du havde glemt hvorfor du havde. Sortér de resterende ting i forskellige grupper, f.eks. håndklæder, sminke, eltandbørster, næsetrimmere, badelegetøj, ansigtscremer, toiletpapir, champagnekøler og så videre. Derefter tager du gruppe for gruppe og stiller alting ind i skabe og skuffer igen.

Overskueligt, smukt og nydeligt. Men nu kan det så godt være, at skabene og skufferne ikke kan rumme det hele. Så har du to muligheder. Den første er at købe flere opbevaringsmøbler. Hvis det ikke giver plads nok, så kan du tage endnu en oprydningsrunde. Hvis det heller ikke er nok, så bør du alvorligt overveje at flytte til en bolig med et større badeværelse. Eller måske flere. Mulighed nummer to er, at du stiller dig tilfreds med dit badeværelse, som det er, lidt hyggeligt rodet, læner dig tilbage og måske tænder et duftlys. Uanset hvad du gør, ønsker vi dig held og lykke med din opbevaring.

Mulighedernes badeværelse

Moduler og kombinationer af de opbevaringsmuligheder vi tilbyder.

Opbevaring

Tilvalg der gør livet enklere

Detaljerne, der gør det lidt nemmere, lidt mere behageligt og nogle gange lidt smukkere. Det ekstra, der gør en forskel hver dag, og som du ikke vil undvære.

Ladestation

Hvis du én gang har haft en ladestation i dit badeværelsesmøbel, vil du aldrig undvære den. Til mobiltelefonen, barbermaskinen eller krøllejernet.

Ladestation

Udtræksskuffer

Udtræksskuffer gør det nemt at få overblik over dine ting.

Udtræksskuffer

Belysning i skab

Det er både praktisk og rart med belysning i skabe. Praktisk, fordi alt bliver så meget nemmere at finde.

Belysning i skab

Gulvlys

Belysning både i og under skabene er praktisk og giver en behagelig og hyggelig stemning.

Gulvlys

Glashylder

Der er noget luksuriøst over glashylder i skabe. Derudover er det praktisk, fordi overblikket bliver meget bedre.

Glashylder

Fri opbevaring

På vores høje opbevaringsmøbler er det nemt at montere åben sideopbevaring og dermed øge den totale bredde.

Fri opbevaring

Vasketøjskurv

Vores praktiske vasketøjskurv er nem at løfte og tage med til vaskemaskinen.

Vasketøjskurv

Greb

Det rigtige greb kan fremhæve badeværelsets karakter og stil.

Greb

Vaskeri på badeværelset

Når man skal indrette et vaskerum, er der ofte stor fokus på hårde hvidevarer. Hvilken vaskemaskine vasker renest, hvilken tørretumbler tørrer bedst. Men hvad så med alt det andet? Det der gør det praktisk og nemt at arbejde i vaskerummet. De smarte løsninger, der ikke koster så meget. Du har måske ikke engang et vaskerum, men vil gerne kombinere et med badeværelset. Uanset. Det handler om at udnytte de overflader, der er til rådighed, bedst muligt.

Vask & Tørring
Svedbergs Badeværelse

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser