Vi gør livet på badeværelset lettere

Moderne design med fokus på funktion og smarte løsninger. Skab et organiseret badeværelse, hvor hver detalje er nøje gennemtænkt. Alle taler om, at hver enkelt ting skal have sin egen plads. Lettere sagt end gjort i praksis. En forudsætning er, at mulighederne er til stede. Og det er de nu. Flere end nogensinde. Desuden i en farve og finish, der supplerer dit badeværelse.

Mulighedernes badeværelse

Moduler og kombinationer af de opbevaringsmuligheder vi tilbyder.

Opbevaring

Bevidst uorden kan muligvis være hyggeligt, men aldrig ubevidst uorden. Så derfor er spørgsmålet: Hvad skal du gøre med alle dine ting? Løsningen hedder opbevaringsplads og god gammeldags disciplin. Og hvis vi nu starter med disciplinen. Tag alting ud af badeværelsets skabe og skuffer. Fjern de ting, som du ikke vidste du havde, eller som du havde glemt hvorfor du havde. Sortér de resterende ting i forskellige grupper, f.eks. håndklæder, sminke, eltandbørster, næsetrimmere, badelegetøj, ansigtscremer, toiletpapir, champagnekøler og så videre. Derefter tager du gruppe for gruppe og stiller alting ind i skabe og skuffer igen.

Overskueligt, smukt og nydeligt. Men nu kan det så godt være, at skabene og skufferne ikke kan rumme det hele. Så har du to muligheder. Den første er at købe flere opbevaringsmøbler. Hvis det ikke giver plads nok, så kan du tage endnu en oprydningsrunde. Hvis det heller ikke er nok, så bør du alvorligt overveje at flytte til en bolig med et større badeværelse. Eller måske flere. Mulighed nummer to er, at du stiller dig tilfreds med dit badeværelse, som det er, lidt hyggeligt rodet, læner dig tilbage og måske tænder et duftlys. Uanset hvad du gør, ønsker vi dig held og lykke med din opbevaring.

Tilvalg der gør livet enklere

Detaljerne, der gør det lidt nemmere, lidt mere behageligt og nogle gange lidt smukkere. Det ekstra, der gør en forskel hver dag, og som du ikke vil undvære.

Fri opbevaring

På vores høje opbevaringsmøbler er det nemt at montere åben sideopbevaring og dermed øge den totale bredde.

Gulvlys

Belysning både i og under skabene er praktisk og giver en behagelig og hyggelig stemning.

Opbevaring

Vælg mellem sideopbevaring i forskellige bredder, højder og dybder. Her er der masser af plads til ekstra opbevaring på badeværelset og alt er gennemtænkt ned til mindste detalje. Du vælger, om du vil have greb eller push open. Hvorfor ikke udstyre det høje skab med en vasketøjskurv eller med en elboks, der har tre stikkontakter.

Badrumsförvaring

"Moderne og tidløse udtryk med fokus på håndværk og ægte træfiner."

- Johan Körner, Designchef hos Svedbergs

Farver

Seks standardfarver og tre tilvalgsfarver gør det nemt at finde din favorit. Tilvalgsfarverne kan kun vælges til fronten Plan.

Hvid

Sand

Ren eg

Hvid ask

Brun ask

Sort ask

Vitrinelåge

Vores glasdøre fås i seks forskellige designs. Vitrinelåge med profil i mat alu eller sort mat. Fås i klart glas, røgfarvet glas samt riflet glas.

Klart glas

Røgfarvet

Riflet glas

Vaskeri på badeværelset

Når man skal indrette et vaskerum, er der ofte stor fokus på hårde hvidevarer. Hvilken vaskemaskine vasker renest, hvilken tørretumbler tørrer bedst. Men hvad så med alt det andet? Det der gør det praktisk og nemt at arbejde i vaskerummet. De smarte løsninger, der ikke koster så meget. Du har måske ikke engang et vaskerum, men vil gerne kombinere et med badeværelset. Uanset. Det handler om at udnytte de overflader, der er til rådighed, bedst muligt.

Vask & Tørring
Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser