Vi gør livet på badeværelset lettere

Opbevaring kan man aldrig få for meget af. Derfor har vi gjort plads til flere opbevaringsløsninger end nogensinde før. Det er højt og lavt, bredt og smalt, dybt og kort, selv gavlene har vi benyttet os af.

Opbevaring

Bevidst uorden kan muligvis være hyggeligt, men aldrig ubevidst uorden. Så derfor er spørgsmålet: Hvad skal du gøre med alle dine ting? Løsningen hedder opbevaringsplads og god gammeldags disciplin. Og hvis vi nu starter med disciplinen. Tag alting ud af badeværelsets skabe og skuffer. Fjern de ting, som du ikke vidste du havde, eller som du havde glemt hvorfor du havde. Sortér de resterende ting i forskellige grupper, f.eks. håndklæder, sminke, eltandbørster, næsetrimmere, badelegetøj, ansigtscremer, toiletpapir, champagnekøler og så videre. Derefter tager du gruppe for gruppe og stiller alting ind i skabe og skuffer igen.

Overskueligt, smukt og nydeligt. Men nu kan det så godt være, at skabene og skufferne ikke kan rumme det hele. Så har du to muligheder. Den første er at købe flere opbevaringsmøbler. Hvis det ikke giver plads nok, så kan du tage endnu en oprydningsrunde. Hvis det heller ikke er nok, så bør du alvorligt overveje at flytte til en bolig med et større badeværelse. Eller måske flere. Mulighed nummer to er, at du stiller dig tilfreds med dit badeværelse, som det er, lidt hyggeligt rodet, læner dig tilbage og måske tænder et duftlys. Uanset hvad du gør, ønsker vi dig held og lykke med din opbevaring.

På vores høje opbevaringsmøbler er det nemt at montere åbne sideskabe og på den måde udvide totalbredden.

Belysning både i og under skabene er praktisk og giver en hyggelig og varm fornemmelse.

Udtrækkelige skuffer gør det let at få et overblik over dine ting.

Ny rammedør som passer til Forma.

Vores praktiske vaskekurv, som passer til vaskeskabene, er nem at løfte ud og tage med hen til vaskemaskinen.

Ny vitrinedør med aluminiumsramme og glas som passer til Langfoss og Epos.

Mulighedernes badeværelse

Moduler og kombinationer af de opbevaringsmuligheder vi tilbyder.

Vaskeri på badeværelset

Når man skal indrette et vaskerum, er der ofte stor fokus på hårde hvidevarer. Hvilken vaskemaskine vasker renest, hvilken tørretumbler tørrer bedst. Men hvad så med alt det andet? Det der gør det praktisk og nemt at arbejde i vaskerummet. De smarte løsninger, der ikke koster så meget. Du har måske ikke engang et vaskerum, men vil gerne kombinere et med badeværelset. Uanset. Det handler om at udnytte de overflader, der er til rådighed, bedst muligt.

Vask & Tørring
Svedbergs Badeværelse

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser