Mangfoldighed og lighed

Mangfoldighed og lighed

Vi arbejder for ligestilling. Hos Svedbergs har alle lige stor værdi, uanset køn, alder, etnicitet eller seksuel orientering. Dette arbejde er en vigtig del af at styrke virksomhedskulturen og danner grundlaget for den daglige drift.

Kompetenceudvikling

Kompetenceudvikling

Vores medarbejdere har en klar ambitionen om konstant at udvikle sig, og det er noget, vi i Svedbergs ønsker at fremme og muliggøre. Til dette formål startede vi Svedbergs Academy, for at udbrede viden og erfaringer. Et af vores bæredygtighedsmål er også, at alle nye medarbejdere skal gennemføre en bæredygtighedsuddannelse, hvor vigtige mål præsenteres og processer forklares.

Sundhed og sikkerhed

Sundhed og sikkerhed

Vores medarbejderes sundhed og sikkerhed har højeste prioritet. Derfor udfører alle afdelinger et systematisk arbejdsmiljøarbejde, hvor arbejdsulykker og hændelser indberettes og analyseres for at forhindre dem i fremtiden. Dette arbejde omfatter, at vi har miljøuddannet personale og miljøchefer inden for de respektive produktionssektioner.

Lokalt engagement

Lokalt engagement

Som et gammelt firma i en lille by er den lokale tilstedeværelse og det lokale engagement er ekstremt vigtigt for os. Ved at være synlige og bidrage til skoler, foreninger og andre arrangementer får vi vores brand ud og kan samtidig vise, hvem vi er for potentielle fremtidige medarbejdere.

"Via bæredygtigt design, egen produktudvikling, effektiv og moderne produktion på egne fabriksanlæg, gennemtænkt logistik og distribution samt nøje udvalgte materialer, som holder længe, er der altid fokus på miljøet hos os."

Made in

På vores produktionsanlæg i Dalstorp foregår over 75 procent af al produktion, her går det fra råvare til færdigt produkt. Vi ser mange fordele ved at have det meste inhouse, tæt på vores kunder. Dette giver os mulighed for at have fuld kontrol over værdikæden og sikre høj kvalitet af vores produkter. Samtidig kan vi holde leveringstiderne korte og stolt levere et komplet koncept til hele badeværelset, gennemtestet og klar til montering.

Det er vigtigt for os, at vi kan sikre samme gode kvalitet på produkterne fra vores leverandører. Derfor har vi i Svedbergs et adfærdskodeks, hvor blandt andet menneskerettigheder, arbejdskraft og arbejdsmiljø lægger fundamentet for, om et samarbejde skal fortsætte eller starte. Vi bruger en ekstern aktør, Intertek, som vurderer potentielle og nuværende leverandører gennem deres vurderingsrapport for arbejdsforhold. Intertek besøger også vores leverandører uanmeldt for at fastslå, om kravene er opfyldt.

Made in Sweden

At arbejde hos Svedbergs

Vi søger løbende kompetente folk til vores forskellige afdelinger. Vi har både fremstilling, salg og lagerarbejde. Fælles for alle vores medarbejdere er ønsket om at udvikle sig sammen med virksomheden.

Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser