Spejlskabe til alle badeværelser

Svedbergs’ klassiske spejlskab; det var her det hele startede for mange år siden. Uden at overdrive kan vi derfor påstå, at ingen kan slå os, når det gælder spejlskabe. Vi tilbyder forskellige bredder, højder og dybder, så de passer til netop dit badeværelse. For at have fuld kontrol monterer vi alt elektrisk udstyr på vores egen fabrik, og det hele er naturligvis S-, N- og CE-mærket samt IP-klassificeret.

Sarek - Til de mindre badeværelser

Et smidigt spejlskab, blot 12 cm dybt. Fleksibelt og praktisk med to flytbare hylder i glas og stikkontakt i skabets loft. Energieffektiv LED-belysning indgår, mulighed for at tilvælge håndvaskbelysning. Fremstillet med vores unikke metode DuraDry.

Sarek

Skuru - Stilrent spejlskab med regulerbar belysning

Et barberet og minimalistisk formsprog, som skaber en eksklusiv atmosfære på badeværelset. Meget takket være LED-belysningen hvor farvetemperaturen og lysstyrken kan justeres trinløst med en drejeknap. Stikkontakt, håndvaskbelysning og en smart praktisk magnet til eksempelvis pincetten.

Skuru

Hamra - Landligt håndværk med moderne funktioner

Et spejlskab som kombinerer et moderne udseende med landligt håndværk og derfor passer til mange forskellige stilarter. Belysningen kan varieres fra funktionelt til stemningsfuldt. En morsom detalje er den praktiske magnet, som f.eks. kan holde en neglesaks.

Hamra

Sober - Minimalistisk spejlskab med LED-belysning

Klassisk og praktisk spejlskab med LED-belysning opad og nedad. Den øvre giver god belysning i spejlet, den nedre oplyser håndvasken. Fås i flere forskellige bredder og farver. Udstyret med 230 V stikkontakt.

Sober

Intro - Spejlskab i metal med LED-belysning

Robust spejlskab fremstillet af galvaniseret metalplade, et materiale som oprindeligt blev udviklet til bilbranchen. Vores unikke behandling EnduraDry med en miljøvenlig zink-/jernlegering giver særdeles god beskyttelse mod rust.

Intro

Udforske Sarek spejlskabe

Sarek fås i bredderne 40, 45, 50, 55, 60 og 80 cm i farverne hvid og skifergrå, samt i sort eg og blond eg i bredderne 50, 60 og 80 cm.

Udforske Skuru spejlskabe

Skuru fås i hvid, skifergrå, blond eg og sort eg i bredderne 50, 60, 80, 100 og 120 cm.

Udforske Hamra spejlskabe

Hamra fås i bredderne 50, 60, 80, 100 og 120 cm i hvid og skifergrå.

Udforske Sober spejlskabe

Sober fås i bredderne: 60, 80 og 100 cm. Vælg mellem farverne hvid, skifergrå, blond eg og sort eg.

Udforske Intro spejlskabe

Intro fås i bredderne 45, 50 og 55 cm. Og du kan vælge mellem farverne hvid, sand, salvie og granitgrå. Du kan endvidere tilvælge Dovre LED-belysning.

Udforske DK spejlskabe

Præcis som det populære underskab kombinerer DK overskabe det æstetiske med det praktiske, hvilket giver et nordisk indtryk, der liver op. Vælg mellem spejlskabe med opbevaringsskab til højre, venstre eller begge sider. Alle spejlskabe har energieffektiv LED-belysning, som giver et behageligt frostet lysfelt på badeværelset.

Besøg nærmeste forhandler

Besøg en forhandler nær dig og se vores badeværelsemøbler ”live”.

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser