Spejlskabe til alle badeværelser

Både det indvendige og det udvendige har betydning. Vores spejlskabe kombinerer både form og funktion, hvilket gør dem velegnede til mange forskellige badeværelsestilarter. Vælg mellem forskellige bredder, justerbar LED-belysning eller et spejlskab med åben opbevaring. Du kan også kombinere forskellige modeller og sætte dit eget præg på badeværelset.

Stilrent spejlskab med regulerbar belysning

Vores spejlskab Skuru kombinerer stilrent skandinavisk design med avanceret justerbar LED-belysning. Spejlskabet har en dæmpbar farvetemperatur på 2700-6400 kelvin, som du kan justere ved hjælp af en regulator på spejlskabet. Med flytbare og hærdede glashylder er der plads til det meste i skabet, og med vores EasyMount-ophæng bliver monteringen på væggen både enkel og sikker.

Skuru

Landligt håndværk med moderne funktioner

Det nye Hamra har et landligt design med moderne funktioner, som passer godt til mange forskellige stilarter såsom skandinavisk, shaker eller møbler med ramme eller affaset front. Spejlskabet har ligesom Skuru justerbar LED-belysning med dæmpbar farvetemperatur, som justeres på spejlskabet. Med flytbare og hærdede glashylder er der plads til det meste i skabet, og med vores EasyMount-ophæng bliver monteringen på væggen både enkel og sikker.

Hamra

Skandinavisk design som lyser op på badeværelset

Præcis som det populære underskab kombinerer DK overskabe det æstetiske med det praktiske, hvilket giver et nordisk indtryk, der liver op. Vælg mellem spejlskabe med opbevaringsskab til højre, venstre eller begge sider. Alle spejlskabe har energieffektiv LED-belysning, som giver et behageligt frostet lysfelt på badeværelset.

DK spejlskabe

Spejlskab i metal med LED-belysning

Præcis som Intro underskab er Intro spejlskab fremstillet i slidstærke metalplader, som er ekstra fugtbestandige. Med sit metalbeklædte ydre passer spejlskabet perfekt til mindre badeværelser, hvor der er begrænset plads mellem brusebad og møbler. Spejlskabet fås både med og uden belysning.

Intro spejlskabe

Minimalistisk spejlskab med LED-belysning

Sober er et spejlskab med et rent og minimalistisk design. Indvendigt er der to flytbare glashylder, og stikkontakten er placeret i skabets loft. Sober spejlskab har en energieffektiv LED-belysning, som lyser godt op både ind- og udvendigt.

Sober

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser