Spørsmål og svar - FAQ

For at gøre det nemmere for dig, samler vi her nogle af de hyppigste spørgsmål, som vores kundeservice modtager.

Generelt

  • For at bestille møbler hos os, kan du kontakte en af ​​vores forhandlere, som du kan finde på siden "Find forhandler". Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkterne.

   Find forhandler Udforsk produkter
  • For at klage over et produkt, kontakter du forhandleren, hos hvem du har købt dine produkter. Du skal medbringe billeder og en kvittering for købet for at udføre reklamationer hos dem. (Gælder ikke reservedele).

   Find forhandler
  • Du kan finde det ved at søge på en vare i søgefeltet, enten ved navn eller artikelnummer. Hvis du ikke kender navn eller varenummer, kan du gå via menuen. Nederst på produktsiden finder du dokumenter, hvor du har alle informationer om montering, mål, specifikationer mv.

Servicevideoer

Møbler

  • Hvid (Skapa/Forma/Epos) – S0500-N, 35 glans
   Skifergrå (Skapa/Forma/Epos) – S7500-N, 35 glans

   Farvekoder:

     • Kalk: S1500N, 35 glans
     • Sand: S2005-Y20R, 35 glans
     • Granit: S5500-N, 35 glans
     • Hav: S7010-R90B, 35 glans
     • Salvie: S6005-G50Y, 35 glans
  • Træk kassen ud og på undersiden af ​​kassen ved skinnerne er der to grå clips; en på hver side. Skub disse ind mod midten på samme tid og løft derefter kassen af ​​skinnerne. For at udskifte skuffen skal du trække skinnerne ud, sætte skuffen på og derefter lukke skuffen for at sikre, at skuffen sættes fast.

  • Nej, der er ikke forboret i skuffefronterne med undtagelse af Sans fronten, som har integreret greb. Du kan derfor vælge, hvilket af vores greb du ønsker uanset serie.

   Greb
  • Træk kassen ud, løsn dækslerne på hver side af kassen. For at få adgang til knapperne, der styrer fronten, skal du trykke på de store blå knapper på hver side for at frigøre fronten, du skal muligvis trække fronten lidt op for at frigøre den.

   For at sætte fronten på plads igen, så sætter du den fast lidt fra oven. For mere information, se vores servicevideoer.

  • På vores hjemmeside vælger du sortiment og klikker dig videre til det rigtige produkt. Du kan også søge på varenr. Når du har klikket dig videre til det rigtige produkt, scroller du ned på siden og under "filer og dokumenter" kan du finde disse dokumenter.

    

Spejlskab

  • Alle elektriske komponenter i skabet/spejlet er direkte tilpasset den indbyggede belysning, der allerede er i skabet. Belysningen kan derfor ikke udskiftes. Alle typegodkendelser og garantier vil også ophøre med at gælde i tilfælde af en sådan ændring.

  • Gå til vores Reservedelsshop og klik dig frem til det rigtige skab. Hvis du ikke kan finde den rigtige - tag et billede af hængslet og skabet, angiv hvilket år du cirka har købt varen og kontakt os på kundeservice, så kan vi hjælpe med varenr.

   Reservedelsshop Kontakt

Vask og tør

  • Rammen er altid hvid og de øvrige farver er suppleret med sidebeklædning.

  • For at få en anden farve end hvid, køber du en sidebeklædning i den ønskede farve. Til en højde på 180 cm, køber du en 195 cm høj sidebeklædning, som du så skærer og lakerer overfladen med.

Bad

  • Det tælles fra inderste hjørne til udvendig profil/hængsel alt efter, om det er en Skoga eller 180°.

  • Dørgrebet følger altid farven på profilerne, så en Alublank profil kommer med et Alublank dørgreb.

  • Vores forskellige modeller af brusebade bruger også forskellige magnetlister. Gå til vores reservedelsshop og klik på det rigtige brusebad for at finde magnetlister.

   Hvis du er usikker på, hvilket brusebad du har, kan du maile et billede af det til kundeservice@svedbergs.dk, så hjælper vi dig med at identificere modellen.

   Alle magnetlister sælges i par.

   Reservedelsshop Kontakt
  • Langfoss
   Tillader ikke rørføring i standarddesignet, men du kan supplere med en rørlægningsprofil.

   Skoga
   Alle modeller 30 mm
   Bygningsprofil kan tilkøbes som ekstraudstyr, 30 mm eller 50 mm

   180°
   Tillader ikke rørføring i standarddesignet.

   Ved specialordrer er det muligt at bestille huller til rørføring i de faste dele. Mere information om specialordrer fås via kundeservice@svedbergs.dk

  • Vores forskellige modeller af brusebade bruger også forskellige lister. Gå til vores reservedelsshop, klik dig videre til det rette brusebad og find listen.

   Hvis du ikke er sikker på, hvilket brusebad du har, kan du maile et billede af brusebadet til kundeservice@svedbergs.dk, så hjælper vi dig med at identificere modellen.

   Alle lister sælges enkeltvis.

   Reservedelsshop Kontakt
  • På vores hjemmeside vælger du sortiment og klikker dig videre til det rigtige produkt. Du kan også søge på varenr. Når du har klikket dig videre til det rigtige produkt, scroller du ned på siden og under "filer og dokumenter" kan du finde disse dokumenter.

   Servicevideoer

Håndklædetørrer

  • Hvis det ikke er en håndklædetørrer med el-spoler, skal denne fyldes med vand, hvis der er risiko for at den fryser, kan du blande 5% glykol i. Den skal fyldes, så der er ca 2 cm tilbage op til toppen. Se vores instruktionsvideo om påfyldning og montering af håndklædetørrere.

  • Du finder den ved at søge på håndklædetørreren i søgefeltet, enten med navn eller varenummer. Kender du ikke navn eller varenummer, kan du gå via menuen og klikke dig frem til håndklædetørrere. Nederst på produktsiden finder du dokumenter, hvor du har alle informationer om montering, mål, plejeanvisninger mv.
  • Grunden til, at hele tørreren ikke bliver jævnt varm, kan skyldes, at der kommer en luftboble ind i den, som gør, at varmen ikke kan komme igennem og opvarme alt vandet. For at løse dette skal du tømme håndklædetørreren og derefter fylde den meget langsomt. Bevæg den lidt ved påfyldning så du undgår, at problemet opstår igen. Hvis tørreren er tilsluttet det vandbårne varmesystem, kan du kun ventilere den for at fjerne luftboblerne.

  • Du kan kun have én af disse kørende ad gangen, så luk for vandventilen, når du vil bruge din el-patron og omvendt, når du bruger vandventilen.

  • Elementet på patronen sidder lidt højere oppe i tørreren, og den varme stiger opad, hvilket betyder, at det kun er varmen, der spredes i vandet, der opvarmer den nederste del af tørreren. Af den grund bliver det ikke lige så varmt i de nederste rør som i de øverste.

  • Du kan købe en hvilken som helst el-patron, uanset om du har en ny eller gammel model af vores håndklædetørrere.

   Følg linket nedenfor for at se vores udvalg af elpatroner.

   Håndklædetørrere

Armaturer

  • Først skal du kontrollere, at filtrene på bagsiden af ​​armaturet er rene, og at der ikke er kommet snavs på dem under installationen. Hvis det viser sig at være det, kan du starte med at rense filtrene og tjekke, at snavset ikke er kommet ind i termostaten/pakningen. Hvis det er tilfældet, kan du prøve at rense det. Hvis dette ikke hjælper, skal du muligvis udskifte termostaten, så sørg for at holde rørene rene under installationen.

   For at finde den rigtige tætning/termostat kan du sammenligne dit armatur med disse (Reservedele/Armaturer) alternativt sende et billede og cirka købsår til os i kundeservice, så hjælper vi dig med at identificere det.

   Reservedele/Armaturer Kontakt
  • Det kan skyldes enten omskifteren eller tætningen/termostaten. Hvis der er en utæthed, når der er lukket for vandet, er det sandsynligvis tætningen/termostaten, der er gået i stykker. Er vandet tændt og lækker det f.eks. i hovedbruseren, når du har valgt håndbruseren eller omvendt, så er det omskifteren, du skal skifte.

   For at finde den rigtige tætning kan du sammenligne din armaturer med disse: (Reservedele/Armaturer) alternativt send os et billede og cirka købsår til kundeservice, så hjælper vi dig med at identificere det.

   Reservedele/Armaturer Kontakt
  • I de fleste tilfælde skyldes det, at snavs eller kalk sidder fast i tætningen i blandingsbatteriet. Hvis den ikke er helt tilstoppet, kan det hjælpe at lægge tætningen i kalkfjerner i ca 1 time. Dette er også en god måde at rense tætningen på med jævne mellemrum for at undgå tilstopning. Kontroller også, at blandingsbatteriet er rent.

   Hvis dette ikke hjælper, skal tætningen muligvis udskiftes. For at finde den rigtige tætning kan du sammenligne dit armatur med disse: (Reservedele/Armaturer) alternativt send et billede og cirka købsår til kundeservice, så hjælper vi dig med at identificere det.

   Reservedele/Armaturer Kontakt

WC & Toiletter

  • Gå til siden Reservedele WC og sammenlign din knap/skyllemekanisme med billederne.

   Synes du det er svært at finde netop din model, kan du altid tage et billede af toiletsædet og skyllemekanismen/skylleknappen og sende billederne til os på kundeservice.

   Reservedele/WC Kontakt
  • Gå til siden Reservedele WC og sammenlign din stol med billederne.

   Synes du det er svært at finde netop din model, kan du altid tage et billede af toiletsædet og skyllemekanismen/skylleknappen og sende billederne til os på kundeservice.

   Reservedele/WC Kontakt
Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser