Købsbetingelser

 

Prisgaranti

Alle priser inkluderer 25% moms. Vi forbeholder os retten til, at foretage forhøjelser af moms og lignende, som er udenfor vores kontrol, samt eventuelle pris- og tekstfejl samt farveafvigelser.

Betalingsmetode

I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Svevägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, tilbyder vi følgende betalingsmuligheder, hvor betalingen sker direkte til Klarna:

  • Betal indenfor 14 dage: Betalingstid er 14 dage fra forsendelsesdato. Vilkårene for at betale indenfor 14 dage finder du her.
  • Betal direkte: Betalingen bliver automatisk trukket fra din bankkonto: Er baseret på automatiske betalinger og din konto debiteres cirka to bankdage efter købet er gennemført eller varerne er sendt. Betingelserne for brug af direkte debitering kan findes her.
  • Bankoverførsel: Din konto debiteres umiddelbart efter at bestillingen er foretaget.

Du finder mere information om Klarna her og kan læse deres brugervilkår her.

For at kunne tilbyde forskellige betalingsmuligheder er vi nødt til at dele dine person, kontakt- og ordreoplysninger med udbyderen af hver betalingstjeneste. Vi anbefaler, at du læser vores persondatapolitik.
Brug af disse oplysninger er reguleret i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove og Klarnas privatlivspolitik.

Fragtomkostninger

Fragt og ekspeditionsgebyr på 99 DKK bliver pålagt alle ordrer. Vi indgår ikke købsaftaler med mindreårige.

Reklamation og fortrydelsesret.

Du har som forbruger ret til, at annullere din ordre fra Svedbergs webshop indenfor 14 dage efter modtagelse af varen, uden særlig grund. Du har ret til at kontrollere produktet, men hvis det skal sendes retur, skal dette være i uændret stand og helst i original emballage.

Hvis du fortryder dit køb, refunderer vi dig det, du har betalt os. Du kan meddele, at du fortryder dit køb via e-mail eller telefon. Når hele ordren returneres, refunderes yderligere omkostninger også med undtagelse af eventuelle. ekstra serviceomkostninger.

Tilbagebetaling sker inden for 14 dage med den samme betalingsmetode, som betalingen er foretaget til os. Hvis betalingen er foretaget på forhånd, og købet annulleres, tilbagebetales inden 14 dage. Ved returnering og ombytning skal kundeservice kontaktes via e-mail eller telefon, returforsendelsen betales af dig som kunde. I tilfælde af reklamation eller forkerte leverancer er Svedbergs ansvarlig for disse omkostninger. Kontakt kundeservice for mere information. Når du returnerer et annulleret køb, foretrækker vi, at det er booket med virksomhedsfragt.

Svedbergs
Verkstadsvägen 1,
SE 514 63 Dalstorp, Sverige

Hvis du ikke afhenter de bestilte varer, debiterer vi dig for returforsendelse, ekspeditionsgebyr og ekspeditionsomkostninger (p.t. 199, -)

Leveringsbetingelser

Vores mål er altid at levere indenfor 3-5 hverdage. Ved ekstra høj ordreindgang eller for varer, der ikke er på lager, kan der forekomme længere leveringstider. Vi forbeholder os ret til endeligt salg. Du har ret til at annullere købet, hvis du ikke godkender den nye foreslåede leveringstid i tilfælde af forsinkelse. Hvis betalingen er foretaget på forhånd, og købet annulleres, tilbagebetales inden 14 dage.

Dachser levere dine ordre, og informere dig om leveringsdato og -tidspunkt via SMS.

Information om behandling af personoplysninger.

For mere information om håndtering af dine personlige data, se vores retningslinier for databeskyttelse.

Kontakt

Kontakt vores kundeservice via mail, hvis du har spørgsmål.
E-post: kundeservice@svedbergs.dk

 

Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser