Vaskeri på badeværelset

Når man skal indrette et vaskerum, er der ofte stor fokus på hårde hvidevarer. Hvilken vaskemaskine vasker renest, hvilken tørretumbler tørrer bedst. Men hvad så med alt det andet? Det der gør det praktisk og nemt at arbejde i vaskerummet. De smarte løsninger, der ikke koster så meget. Du har måske ikke engang et vaskerum, men vil gerne kombinere et med badeværelset. Uanset. Det handler om at udnytte de overflader, der er til rådighed, bedst muligt.

Vask & Tørring

Et velfungerende vaskerum handler om opbevaring

Tænk sådan her. Lidt orden er altid godt. Du har derfor brug for opbevaring. Et sted at lægge opvaskemiddel, afspændingsmiddel og det mirakelmiddel, der fjerner pletter. Du har brug for et sted at lægge vasketøjet. Et sted at kunne folde vasketøjet. Og et sted at stryge. Mangler du overflader, kan en kreativ løsning være at placere vaskemaskine og tørretumbler i en søjle, oven på hinanden.

Nyt underskab klargjort til en af ​​vores bordplader. Med sidebeklædning til højskabet får rammen og låger samme farve.

Med højskabe, underskabe og overskabe i samme farver som Forma kan du matche opbevaring med resten af badeværelset.

Fuldend højskabet med smarte tilvalg og tilbehør.

Opbevaring - mulighedernes vaskerum

Moduler og kombinationer af de opbevaringsmuligheder vi tilbyder.

Tryl opbevaringen frem

Opbevaring kan man aldrig få for meget af. Derfor har vi gjort plads til flere opbevaringsløsninger end nogensinde før. Det er højt og lavt, bredt og smalt, dybt og kort, selv gavlene har vi benyttet os af.

Opbevaring
Svedbergs Badeværelse

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser