#eposbysvedbergs

Epos - Som et Epos om design og muligheder

Inspirationen til vores nye møbelserie Epos kommer fra mange forskellige steder, magasiner vi har læst, ting vi har oplevet og mennesker vi har mødt. På enkel og inspirerende vis kan du vælge mellem forskellige mål, farver, designudtryk, materialer, funktioner og ikke mindst kombinationer. Resultatet bliver en unik og personlig løsning, der er tilpasset til netop dit badeværelse. Dit eget Epos.

TV-profilen der har designet Epos

Da vores nye møbelserie Epos skulle udvikles, kontaktede vi den norske indretningsdesigner og TV-profil Halvor Bakke. Sammen med vores eget designteam har han nu udviklet noget helt nyt, som er baseret på kombinationsmuligheder, farve, form og funktion. Design af et sted, som skal give energi og velvære.

Halvor Bakke

”Jeg opfatter ikke mig selv som en TV-berømthed, jeg er en person, som elsker at skabe hjem, som folk kan længes efter og føle sig hjemme i.”

Valgfrihed i rå mængder

Epos er valgfrihed i rå mængder. Bliv inspireret og prøv dig frem for at finde den perfekte og mest personlige løsning til din smag, dit badeværelse og dine behov. Du vælger selv, om du vil have skuffer, åben opbevaring eller hvorfor ikke begge dele?

Du vælger selv

#eposbysvedbergs

Udforsk Epos

Det er unik formgivning med omhu for materialer, funktion og detaljer. Men det, alle taler om, er valgfriheden.

Ekstra opbevaring

Man kan aldrig få opbevaringsplads nok, men med Epos går vi et skridt videre. På 100-modulerne kan du vælge skuffer, åben opbevaring eller begge dele. Men det virkelig nye og smarte er sideskabene. På forsiden er der åben opbevaring, f.eks. til nogle virkelig smukke spaprodukter. Bagtil, med åbning mod siden, kan du opbevare ting, som du ikke har lyst til at vise for meget frem.

Praktisk skuffe med dobbelt stikkontakt

I 40-skuffen som indgår (bredde 120 og 200) har vi integreret flere praktiske funktioner. Såsom dobbelt stikkontakt og god opbevaringsplads til højere badeværelseprodukter, hårtørrer og eltandbørste.

Metalskuffe som tilvalg

Når du vælger et Epos møbel med åben opbevaring nederst, kan du tilkøbe en Epos metalskuffe, der viser dine produkter på en flot måde. Fås i sort og hvid.

Tre forskellige front udtryk

Det unikke design bliver som en forlængelse af hjemmet på badeværelset. Fronterne på møblerne skaber en fornemmelse, som tilfører badeværelset karakter. Vælg mellem Plan, Push-open, Rand og Relief samt farverne hvid, skifergrå, sort eg, hvid ask og brun ask.

Plan

Plan Push open

Relief

Rand

Rand Push open

Håndvask integrerede

De traditionelle håndvaske, som fås i mat hvid, fremstilles i mineral komposit for at give en luksuriøs fornemmelse og for at de skal kunne fremstilles meget tynde og brede uden samlinger.

Topmonteret håndvaske

Fælles for de fritstående håndvaske er de geometriske former og de supertynde kanter, som øger designfornemmelsen. Disse fås i stål (PVD-behandlet), porcelæn og Solid Surface.

Vælg mellem 5 farver

Til Epos har du fem farver at vælge imellem: hvid ask, brun ask, sort eg, hvid eller skifergrå samt fronterne Plan, Relief og Rand. Du kan også vælge en af tilvalgsfarverne hav, aske, kalk, sand og salvie.

Bordplader af Dekton

Bordpladerne er fremstillet af Dekton, et ridsefast og meget hårdt materiale med højere bøjestyrke end granit. Materialet er UV-bestandigt, hvilket betyder, at overfladen er nem at rengøre og ikke blegner. Vælg mellem Keon Danae, Laurent, Sirius, Aura og Rem

Danae

For sandfarvet kalkstenfornemmelse.

Keon

Det grå industrielle look.

Laurent

For guldmarmorering på en mørk baggrund

Sirius*

Til et mat sort udtryk med en skiferfølelse.

Aura*

For fremtrædende gråsort årring på hvid bund.

Rem*

Til en afdæmpet marmorfølelse på en lys bund med en gennemfarvet kant.

*Leveringstid 7-8 uger.

Skuffer, åben opbevaring eller både og?

Underskabene fås i en række forskellige bredder; vælg mellem 80, 100, 120, 160 og 200 cm. Når du har truffet dit valg, skal du blot begynde at teste og prøve dig frem for at finde den optimale løsning til din smag, dit badeværelse og dine behov. Du vælger selv, om du vil have skuffer, åben opbevaring eller en blanding af begge dele. Skufferne har en bundplade af slidstærkt metal og ruminddeling af træ, som matcher skuffefrontens farve - både praktisk og smukt. Til skufferne kan du vælge mellem Push-open eller integrerede håndtag

Besøg nærmeste forhandler

Besøg en forhandler nær dig og se vores badeværelsemøbler ”live”.

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser