Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

Om Svedbergs

Svedbergs blev grundlagt 1920 og fra 1962 har vi fremstillet kvalitetsprodukter til badeværelser. I dag er firmaet markedsførende i Norden på badeværelsesmøbler og noteret på Stockholms fondbørs. Produktudvikling, design og produktion foregår til en stor del på vor egen fabrik i Dalstorp. Under "Hele dit badeværelse" markedsføres et bredt sortiment bestående af badeværelsemøbler, badekar, brusere, armatur, WC, belysning, håndklædetørrere og SPA.

Produktion

Det er med stolthed, vi fortæller om vor egen produktion på fabrikken i Dalstorp. Her findes en tradition og håndværkerdygtighed, som er gået gennem generationer. 

Læs mere

Vision

Svedbergs skal udvikles, producere og markedsføre det komplette badeværelse. Det er vores forretningsidé, som vi dagligt lever efter i vores arbejde.

Læs mere

Design/funktion

Design og produktudvikling går hånd i hånd hos Svedbergs. Udseende og funktion skal skabe en helhed. Alt udgår fra vor idé om et matchende badeværelse fra gulv til loft. 

Læs mere

Kvalitet

Fabrikken i Dalstorp er vort hjerte og her lever håndværkstraditionen side om side med innovative eksperimenter og det seneste design.

Læs mere

Historie

De fleste indretningsintresserede forbinder Svedbergs med designede badeværelser. Sådan har det ikke altid været. Eller rettere sagt, det var ikke meningen, da Holger Svedberg grundlagde firmaet 1920. 

Læs mere

MILJØARBEJDE

Eftersom vi fremstiller vores produkter på vores egen fabrik I Sverige, har vi kontrol over vores miljøpåvirkning. Vi arbejder med obligatoriske godkendelser som REACH, RoHS & WEEE. Desuden er vi medlem af BASTA, REPA, El-kretsen og Säker Vandinstallation.

Læs mere