Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

Håndværket og detaljerne gør forskellen

Mange, der besøger vores fabrik i Dalstorp, bliver overraskede over, at vi stadig fremstiller og færdigmonterer alle vores badeværelsemøbler her. Og at så mange ting stadig laves ved håndkraft. Det samme gælder elinstallationerne. Vi sørger for, at alting er korrekt installeret fra starten med alle de sikkerhedsklasser og mærkninger, du kan ønske dig.

Vi laver det fra bunden

Eftersom vi laver alting selv på vores egen fabrik, kan vi også tage ansvar for, at hvert eneste produkt holder optimal kvalitet. Når vi siger, at vi grundlakerer vores træmøbler, betyder det, at vi gør det tre gange, plus at vi slutter af med en toplak. Mellem hver påføring tørrer vi med UV-lys. Vi anvender desuden malinger, som trænger ind i materialet og forsegler træpladen mod fugt. Lige så omhyggelige er vi med vores skabe og andre dele i metal, de pulverlakeres for at kunne modstå rust, slag og ridser.

Ekstreme afprøvninger

Til alle fronter, som ikke er malet, anvender vi ægte træfiner. Den tynde træoverflade er skåret af udvalgt tømmer, som giver en ægte træfornemmelse. Til fremstilling af vores kabinetter bruger vi fugtbestandige spånplader. Vi ved, at de er robuste, for vi har testet dem tre dage i 20 grader varmt vand, en dag i 12 graders kulde og tre dage i 70 graders varme. Og sidst men ikke mindst, så er alle skuffer i badeværelseskabene forsynet med glideskinner på rigtige kuglelejer. Vi kan garantere, at du vil værdsætte forskellen.

Materialer valgt med omhu

Vi stiller flere krav, når det gælder materialer. Grundlæggende handler det om, at de skal kunne holde til et langt liv og skal være smukke. Form er naturligvis vigtigt, men det kan også handle om overflader og strukturer.

Vores træmøbler behandles i syv trin for at få et langt og lykkeligt liv. Grundlaget er en fugtbestandig spånplade af højeste kvalitet. Derefter følger nedenstående trin i rækkefølge:

1) Fugtbestandig spånplade
2) Grundingspapir 
3) Slibning 
4) UV-spartelmasse 
5) UV-grunder I 
6) UV-grunder II 
7) Lakslibning 
8) Syrehærdende topstrygning.

Færdigt arbejde!

 

Vi tænker både stort og småt

Når vi udvikler og formgiver vores produkter, tænker vi stort – og småt. Det skal passe, uanset om du bor på et slot eller i en hytte. Vi har til og med tænkt på dem, som bor i en ældre bolig med skæve vægge og hældende gulve. Vores produkter kan nemt tilpasses til alle forhold.

Håndtag er prikken over i’et

Efter de store, overordnede valg mangler der en vigtig detalje. Hvilke håndtag skal du have? Et vigtigt valg som understreger møblernes karakter. Det er grunden til, at vi har satset på mangfoldighed, når det gælder håndtag. Det gør måske ikke valget lettere, men afgjort mere personligt.

Korrekt belysning fra starten

At finde den rigtige belysning kan være vanskeligt. Derfor har vi allerede truffet et kvalitetsvalg for dig og monteret energibesparende og sikre belysninger. Det giver et behageligt lys i alle vores spejle og skabe. 

Skuffebelysning skaber fornemmelse af luksus

Som et ekstra tilvalg tilbyder vi nu mulighed for indvendig belysning i skufferne. Det giver et mere luksuriøst præg og forstærker fornemmelsen af kvalitet. Desuden er det selvfølgelig praktisk; med lys bliver det nemmere at finde de ting, du opbevarer i skufferne. Lyset tænder og slukker automatisk, når du åbner eller lukker skuffen. Dette tilvalg er muligt i møbelserierne Forma, DK og Stil.