Vores brusere

Mange siger: jeg skal lige i bad. Da vi i gennemsnit bruger to dage om året i bad, kan det være værd at overveje sit valg af bruser en gang til. Men også af en anden grund. Med tanke på de 363 dage, hvor du ikke står i badet, er der en pointe i, at det også gerne må se pænt ud. Og forstærke den oplevelse, du ønsker på badeværelset. Værd at tænke på, ik?

Langfoss

En af de store nyheder sidste år. Og hvilken modtagelse bruseserien fik. Det innovative design, hvor Norges højeste vandfald er inspirationskilden. Meget glas har skabt en luftig og luksuriøs hotelfølelse. Og det bølgede tekstil bidrager til en rar oplevelse. Prikken over i'et var, da Langfoss modtog den prestigefyldte Red Dot Award. Der er kun to måder at opleve Langfoss på. Enten tager man dertil, fem kilometer sydvest for landsbyen Fjæra. Eller du åbner din badeværelsesdør.

Brusekabinernes brusekabine
Langfoss
Langfoss
Langfoss
Langfoss
Langfoss
Langfoss
Langfoss

180°

De store glasflader giver et luftigt og eksklusivt indtryk. Designet til dem, der ikke vil vælge, men værdsætter både det æstetiske og det funktionelle. Alt kan fås måltilpasset præcis efter dine ønsker, en drøm for alle med skrå lofter eller som ønsker en løsning helt op til loftet. Industridekoration giver et mere råt udtryk og en industriel fornemmelse. Vælg selv detaljer, som smelter ind eller skaber kontraster.

Giver et luftigt og eksklusivt indtryk
180°
180°
180°
180°
180°
180°
180°

Skoga

Det her er et brusesortiment, som fremhæver og indrammer i et design, der er let at synes om. Skoga er et moderne og stilrent valg, uanset hvilken af alle varianterne, du beslutter dig for. Det spiller en mindre rolle, om dit badeværelse har skæve mål, højt til loftet eller er helt normalt - der findes altid en Skoga, der passer. Du kan til og med få visse modeller i en højde på 225 cm. Desuden indgår mange smarte detaljer.

design, der fremhæver
Skoga
Skoga
Skoga
Skoga
Skoga
Skoga
Skoga

Armatur

At vælge det rigtige armatur er ikke helt enkelt. Derfor har vi gjort opgaven lettere for dig ved at præsentere et sortiment, som er specielt udviklet, så det passer til vores øvrige produkter. Det handler om stil, funktion og design. Kan det blive enklere?

Armatur

Stuor loftbruser sæt

Som et behageligt vandfald. Brusehoved på Ø40. Inkluderet termostatblander og håndbruser.

7.990 kr.

Gå til produkt

Yding loftbruser sæt

Komplet loftbrusersæt. Termostatblander og håndbruser er inkluderet

5.690 kr.

Gå til produkt

Spika brusepakke

Brusesæt inklusiv håndbruser og termostatarmatur. 150cc/160cc.

3.250 kr.

Gå til produkt

Spika brusesæt til badekar

Badekarsæt inklusiv håndbruser og termostatarmatur med drejelig kartud. 150cc/160cc.

3.850 kr.

Gå til produkt

Spika blandingsbatteri

Termostatblander inkl. 3-funktion håndbruser.

2.390 kr.

Gå til produkt

Spika badekararmatur

Badekararmatur med drejelig tud, som muliggør let omstilling af vandet fra badekartuden til håndbruseren.

2.980 kr.

Gå til produkt
Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser