Skoga

Skoga

Design, der fremhæver

Fokus på funktion

Det handler om design, fleksibilitet og nu også opbevaring. Resultatet er blevet, at der findes en Skoga til ethvert badeværelse. Det lille, det større, men også til alle dem med lidt anderledes mål.

Skoga
Skoga brus
Slank, praktisk og tætsluttende med fokus på funktion og fleksibilitet.
Slank, praktisk og tætsluttende med fokus på funktion og fleksibilitet.
Skoga

Fleksibel som standard

Valgfrihed

Hjørne-, niche-, foldekabine samt skærmvæg. Brusehjørne og skærmvæg til badekar. Integreret pladsbesparende Skoga opbevaring.

Funktion

Sammenklappelig og pladsbesparende. Vendbar for højre- og venstreplacering. Løftebeslag for enkel åbning, lukning og rengøring. Forberedt til limbeslag. Enkel montering.

Kvalitet

6 mm hærdet sikkerhedsglas. CE-mærket. Svensk produceret med 20 års garanti.

Bæredygtighed

100 % genanvendeligt.

Skoga opbevaring

Storheden ligger i et slankt ydre udtryk med halvskjulte, velproportionerede hylder med praktiske gelændere på indersiden. Her indgår 5 store hylder på indersiden af bruseprofilen samt en praktisk knage til badekåbe og/eller håndklæde på ydersiden. Farven matcher de øvrige dele.

Vores Skoga opbevaring er klassens førende inden for bruseopbevaring til profilbrus.
Vores Skoga opbevaring er klassens førende inden for bruseopbevaring til profilbrus.

Til dig, der monterer

Løftehængslerne gør det lettere at åbne og lukke døren. Slæbelisten tætner af mod gulvet, så du slipper for stænk. Og på visse modeller kan dørene, når kabinen ikke anvendes, foldes indad for at spare plads. Naturligvis tillader de smidige profiler rørføring.

Skoga

Lige hjørnebruser

Designet skaber en stram, nærmest grafisk følelse. De smarte dørhængsler gør det nemmere at åbne og lukke dørene, og tætningslisten holder sig tæt til gulvet, så du ikke sprøjter. Når bruseren ikke er i brug, kan dørene foldes indad for at spare plads. De fleksible profiler tillader rørlægning.

Skoga

Rund hjørnebruser

Det bløde og medgørlige design skaber ro og harmoni. Det semi-frostet bruseglas giver god beskyttelse af privatlivet, men der er også andre muligheder. Hængslerne gør det nemmere at åbne og lukke dørene og tætningslisten holder dem tæt til gulvet. Profilerne tillader rørføring.

Skoga

Skærmvæg

Skogas skærmvægge fås i mange forskellige varianter, men designet formidler altid den samme fornemmelse. Hængslerne gør det nemt at åbne og lukke døren og tætningslisten holder den tæt til gulvet. Med et stag er det muligt at få en bevægelig dør til at stå fast. De fleksible profiler tillader rørlægning.

Skoga

Bruseniche - enkelt eller dobbelt

En bruseoplevelse starter længe før du har åbnet for hanerne. Og varer længe efter at du er færdig. Skogas design gør brusenichen til en udsmykning af badeværelset. Og de praktiske detaljer skaber blandt andet mere gulvplads og minimerer stænk.

Skoga

Foldbar bruser

De sammenklappelige brusere er designet til at passe til alle badeværelser og fylder minimalt. Ligesom navnet antyder, handler det om at ”folde” bruseren, når den ikke er i brug. Vælg mellem forskellige modeller og designs for at finde en løsning, der passer til dit badeværelse.

Skoga
Poem underskabe

Nyheder til badeværelset

Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser