Pendel lamper

Pendel lamper

En flot indretningsdetalje eller bedre lys.

Kombiner en indretningsdetalje med ekstra belysning på badeværelset

En flot indretningsdetalje eller bedre lys? Med en eller flere pendler får du begge dele. Forskellige lyskilder i lampen gør, at du kan variere både udseende og lys.

Pendel lamper
Pendel lamper
Pendel lamper
Pendel lamper cylinder.

Vælg en eller flere pendler

Med et eller flere pendler foran badeværelsesspejlet får du et bedre lys samtidig med, at badeværelset får en fin indretningsdetalje.

Pendel lamper
Pendel lamper kugle.

  • Cylindrisk eller kugleformet pendel


    Vælg mellem en kugleformet pendel, der fås i opal og røgfarvet glas eller pendelbelysning i en cylindrisk form i børstet messing, mat sort eller mat hvid lak. Et 2,5 meter langt stofkabel følger altid med til pendlerne.

  • Punktbelysning eller stemningsfuld belysning?


    Med forskellige typer lyskilder i pendlerne kan du variere både udseendet og lysstyrken. Vælg en retningsbestemt spot til spotbelysning, en lille hvid kugle til den moderne stil eller en større kugle til den stemningsfyldte hyggebelysning. BEMÆRK: Lyskilde købes separat. (Kugle: E14, Cylinder: E27.)

  • Vælg en af tre ophængningsmuligheder


    Komplementer pendlerne med et af vores ophængsbeslag og brug elektriciteten fra badeværelsesvæggen eller loftet. Vælg mellem vægbeslag eller loftbeslag til 1-3 pendler, eller suppler med en tagkop til loftbeslaget, der følger med pendlerne.

IP44 certificeret til brug i badeværelser

Pendlerne er IP44-certificerede og vandtæt, det forhindrer vand i at nå de elektriske dele, hvilket betyder, at lamperne er godkendt til brug i badeværelser.

Pendel lamper
Bloc underskabe

Nyheder til badeværelset

Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser