Energi- og vandforbrug

Energi- og vandforbrug

Al den strøm, som Svedbergs køber ind, kommer fra vedvarende energi siden 2019. Vores egen fabrik i Dalstorp opvarmes med fjernvarme produceret af restprodukter fra bark og tørflis fra et lokalt savværk.

Affaldshåndtering og spild

Affaldshåndtering og spild

Vores hovedaffald består af træaffald fra egen produktion. Derfor arbejder vi hele tiden på at reducere mængden af affald. Det sker ved at forebygge, genbruge og genanvende affald. For bedre at kunne håndtere dette er vores anlæg udstyret med affaldscontainere og genbrugsspande.

Materiale og kemikalier

Materiale og kemikalier

Da vi har vores egen produktion, er kravene endnu højere, når det kommer til de materialer og kemikalier, vi beslutter os for at bruge. Det, vores produkter er lavet af, er centralt for kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed. Svedbergs arbejdsmiljøpolitik regulerer håndteringen af ​​farlige stoffer og kemikalier i produktionen. Det er også vigtigt, at nye kemikalier kontrolleres inden brug, hvorefter de også kontrolleres løbende for at sikre en fortsat god kvalitet.

"Eftersom vi fremstiller vores produkter på vores egen fabrik I Sverige, har vi kontrol over vores miljøpåvirkning. Vi arbejder med obligatoriske godkendelser som REACH, RoHS & WEEE."

Vores bæredygtighedsarbejde

Det ville være nemt at hævde, at vi er nået langt med vores arbejde for bæredygtighed. Faktisk er vi kun lige begyndt, og så har vi endda gjort det i en del år, lige over hundrede faktisk. Men sandheden er, at vi aldrig bliver rigtig færdige, for der er hele tiden nye udfordringer til forbedring.

 

GTIN

Global Trade Item Number, et varenummer, der bruges til at give produkter og emballage en global unik identitet. Dette for at øge sporbarheden af ​​produkter i byggebranchen. Hos Svedbergs synes vi, at det er en vigtig del af vores arbejde, da det øger sporbarheden, sikkerheden og gennemsigtigheden i forsyningskæden. Og dermed forsøger dermed at være på forkant.

GHG

Udslip af drivhusgasser forårsager klimaforandringer, øget temperatur, mere ekstremt vejr mm.. Et af vores fokusområder er at reducere vores udledning af drivhusgasser. Vores mål er at reducere vores udledning af drivhusgasser med 50 % inden 2030. Vi har identificeret alle vores udslip og udarbejdet planer for, hvordan disse skal reduceres. Vi rapporterer vores udledning af drivhusgas i overensstemmelse med GHG-protokollen, som er en global standard for rapportering af udledning af drivhusgasser.

ISO-Certifierat 

Virksomheden i Dalstorp er ISO-certificeret efter ISO 9001 og 14001, kvalitet og miljø. Vi arbejder systematisk med løbende forbedringer, og at produkterne produceres så ressourceeffektivt, miljø- og klimasmart som muligt.

Vores bæredygtighedsarbejde

Vores fokusområder

Svedbergs har et løbende bæredygtighedsarbejde, der er i tråd med agenda 2030. Vi har udvalgt fem fokusområder i vores drift: Reducer miljøbelastningen af ​​vores produkter, Reducer udledning af drivhusgasser, Ressourceeffektivitet, Træ fra holdbart og bæredygtigt skovbrug og Ansvarlig virksomhed.

Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser