Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Vores møbelserier

Fem forskellige stilarter gør det lystbetonet og enkelt at finde noget, der passer til netop din smag og dine behov. Mærk efter: Hvilken stil er dig?

Forma

Siden introduktionen af Forma har serien været en succes. Dels på grund af designet, og dels fordi mulighederne føles uendelige. Et enkelt og stilrent design. Skandinavisk stil, der føles evigt moderne og rigtig år efter år.

Mange kombinationsmuligheder

DK

Møbelserien DK sætter fokus på æstetik og funktion. Serien har et designvalg, som blander trælook med hvidt for at understrege det skandinaviske, lyse og luftige udtryk.

Dansk design

Stil

Rette og rene linjer i klassisk design med to forskellige udtryk, ramme eller faset front. En tidløs møbelserie, som skaber harmoni og trivsel på badeværelset. Og som sædvanlig, når det gælder vores badeværelsemøbler, er valgmulighederne store

Klassisk og tidløst

Skapa

Udviklet og formgivet til de lidt mindre badeværelser. Uden kompromisser, med omhu for kvalitet, detaljer og funktion.

Tænk lidt mindre

Intro

Et badeværelsesmøbel af metalplade, som kan tåle en hård medfart. Fleksibelt, smukt og solidt, perfekt også til de mindre badeværelser.

Modstå hårde greb

SiD

Noget helt særligt. Uden at det føles fremmed. Tilpasningsvenligt. Uden at miste sin identitet. Vores nye badeværelsesserie SiD bringer dine tanker vidt. Sætter ideer i bevægelse. Intet er sikkert. Alt er unikt. Eller bare som det plejer. Du bestemmer.

Lidt mere af det hele