Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

DE BEDSTE SKUFFER VI NOGENSIDE HAR LAVET

Da vi udviklede vores nye skuffekoncept, var vores mål, at konstruktionen skulle
være stabil, og funktionaliteten høj. Og så skulle der være nogle tilvalgsmuligheder
til dem, der gerne ville forstærke oplevelsen yderligere. Resultatet findes nu til
Forma, Stil og DK.

Forma og Stil

Allerede fra starten er Forma og Stil udstyret med Box One som standard. Tilvælger du Box One+, får du sort træindretning og to løse, lidt mindre træskuffer, som passer til skuffesystemet.

Box One

Skuffekoncept Box One

Box One+

Skuffekoncept Box One+

BOX ONE

BOX ONE

Box One, som sidder i Forma og Stil, indgår og koster ikke ekstra. Skuffen har en indretning af formstøbt plast, som er meget robust og let at holde. Materialet i skuffens bund er behandlet, så intet ligger og rasler omkring.

BOX ONE+

BOX ONE+

Vil du gerne forstærke oplevelsen, kan du, mod en merpris, vælge Box One+, som fås til Forma og Stil. Så får du sort træindretning og to løse, lidt mindre træskuffer, som du kan placere, hvor du vil i skufferne. Både smukt og praktisk.

DK

Box Two er standard for DK og indgår lige fra starten. Vælger du at tilvælge Box Two+, indgår trælåg til de mindre skuffer og træsider til skufferne.

Box Two

Skuffekoncept Box Two

Box Two+

Skuffekoncept Box Two+

BOX TWO

BOX TWO

Har du valgt DK, indgår Box Two uden merpris. Her indgår en smukt designet træindretning og to løse, lidt mindre træskuffer. Disse kan du placere, hvor du vil i skufferne. Det hele emmer af stil og funktion.

BOX TWO+

BOX TWO+

For at forstærke følelsen yderligere, kan du, mod en merpris, vælge Box Two+. Så indgår der to trælåg til de små, løse træskuffer, samt træsider til skufferne. Træsiderne giver en illusion af, at hele skuffen er af træ. Derudover er skuffens indretning som Box Two.