Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt

Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt

Mathilda er en passioneret indretningsstylist og boligfotograf, der bor i Skåne. Hendes Instagram-konto @mathildasinterior er vokset eksponentielt i løbet af det seneste år. Ved at kombinere minimalismens enkelhed med en varm og indbydende atmosfære, skaber Mathilda magi i hvert eneste rum, hun rører ved. Med en baggrund som blomsterhandler og stylist bringer hun sine visioner ud i livet og spreder inspiration til sine følgere.

Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt

Om Mathilda

Instagram: @mathildasinterior
Alder: 30 år
Beskæftigelse: Indretningsstylist og boligfotograf
Bor: Udenfor Hässleholm, Skåne
Os der bor her: Jeg selv sammen med min partner Agust 31, datter Noelia 5, og lillebror Leon, 1,5.
Projekt lige nu: Ydersiden af ​​huset, vi skal skifte tag hertil foråret/sommeren, og det betyder, at vi kan færdiggøre resten af ​​husets yderside!

 

Om indretningsinteressen

 

Hej Mathilda! Fortæl lidt om dig selv.
⁃ Hej!! Uh, det sværeste spørgsmål af alle haha! Jeg er et meget kreativt menneske med mange drømme og ideer. Uddannet blomsterhandler og dekoratør og at kunne ordne ting derhjemme, er det bedste jeg ved. Familie og venner står mit hjerte nært, og jeg kan godt lide at bruge min fritid med god mad og godt selskab.

Hvordan vil du beskrive din indretningsstil?
- Minimalistisk men hyggelig er nok en god måde at beskrive den på. Jeg kan godt lide det enkelt, men det må ikke være for koldt og upersonlig.

Hvordan startede din interesse for indretning?
- Faktisk har den altid været der, tror jeg. Som barn ville jeg altid have orden, men det blev mere klart, da jeg arbejdede som blomsterhandler og hellere ville lave udstillinger i butikken end at binde buketter.

Hvad er det bedste ved dit job som stylist og fotograf?
⁃ Samspillet med mig selv! Oftest tænker stylisterne på én måde og fotograferne på en anden, og så kan de nemt gå glip af mange fine vinkler.    

Fortæl os noget, som andre normalt ikke ved om din professionelle rolle?
- Vigtigheden af, hvor stor en forskel en styling faktisk gør ved et boligsalg! Vi styler ikke billederne for at få dem til at se pæne ud, men for at fremhæve det bedste fra netop den bolig, der kan øge markedsværdien.

Hvor får du den inspiration fra? 
- Du skal bare have et åbent sind overalt. På vej til byen, i lufthavnen, på ferie i udlandet, i andres Instagram feed men også mit eget.

Hvad er dine bedste stylingtips til et boligsalg?
- Fjern lidt ting og gør det enkelt… Det er boligen, der skal sælges og ikke interiøret.

Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt
Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt
Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt
Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt
Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt
Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt
Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt
Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt
Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt
Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt

"Jeg vil gerne finde ro, når jeg kommer hjem og så er det vigtigt for mig at have jordnære og harmoniske farver, der giver netop det."

Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt

Mathildas hjem

Fortæl os om dit hus. Hvilke tanker havde du fra starten og blev dine husdrømme komplicerede?
⁃ Vi købte jo en gård, hvor beboelseshuset var i så dårlig stand, at vi rev alt undtagen skallen ned. Så byggede vi det hele om stykke for stykke. Vi mangler stadig en del! Det svære har været, at vi aldrig rigtig har været i stand til at kende nøjagtige mål eller tidsplaner for projektet. Vi har næsten lavet alt selv, inklusive tegninger osv., så da alle målene endelig matchede og det hele passede, var det en kæmpe lettelse, og vi var meget stolte! Vores drømme for dette hus er absolut gået i opfyldelse. Der har dog været begrænsninger, som vi måske havde valgt at gøre på andre måder, hvis vi byggede helt nyt fra bunden.

Hvad er du mest tilfreds med i dit hus, og hvad ville du gøre anderledes, hvis du skulle vælge i dag?
- Vores badeværelse, uden tvivl! Jeg er så glad for alle valgene derinde og ville have valgt præcis det samme, hvis jeg skulle gøre det hele igen! Jeg er som bekendt en person, der sjældent slår sig til ro i længere tid af gangen, så der er meget, jeg ville gøre anderledes, men det betyder ikke, at jeg ikke er tilfreds med de valg, vi har truffet, men mere bare fordi jeg løbende har mange nye ideer og inspiration!

Hvor herligt at du nævner badeværelset. Mange undrer sig over, hvorfor de vælger at have to brusere. Hvad tænkte du om det, og hvorfor var det vigtigt for dig?
- Har altid drømt om en dobbelt bruser og besluttede tidligt, at jeg ville have det, når muligheden var der! Dels for det æstetiske men også for det praktiske. To brusere gør, at det går dobbelt så hurtigt, når alle skal i bad inden man skal ud af døren. Jeg har altid foretrukket et brusebad fremfor et badekar og ville gerne have en følelse af luksus, og det fik vi virkelig!

Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt
Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt
Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt
Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt
Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt
Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt
Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt

Hvordan ser planerne ud for overetagen?
- Planen på overetagen er to børneværelser, hyggeligt og rart! Et lille toilet og en form for opbevaring. Vi håber at komme ordentligt i gang deroppe til efteråret!

Noget vi hos Svedbergs sætter stor pris på ved dit hjem, er den røde tråd, der gennemsyrer de forskellige rum og de rå farvevalg. Hvad er dine bedste tips til at skabe et hyggeligt og behageligt hjem?
- Hvor er det dejligt at høre, det er præcis den følelse, jeg gerne vil formidle med mit hjem. Hvis din indretningsstil afspejler din personlighed, får du automatisk et hyggeligt og behageligt hjem til dig og dine behov. Jeg vil gerne finde ro, når jeg kommer hjem og så er det vigtigt for mig at have jordnære og harmoniske farver, der giver netop det. Følg trends, hvis du kan lide dem, men prøv at ændre det til din egen stil.

Du har to små børn derhjemme. Mange oplever udfordringer med at have et trendy og flot indrettet hjem med små børn i billedet. Hvordan klarer du det?
- Du kan ikke lykkes, haha! Spøg til side. Prøv at tage lidt ting væk hver dag, så det ikke når at blive til  ekstremt rod. Inddrag børnene i rengøringen og oprydningen, start noget musik og skab en god stemning, og børnene vil gerne hjælpe. Men overordnet set handler det om prioritering, når børnene går i seng, prioriterer jeg at rydde op frem for at ligge på sofaen. Men jeg har også tid på sofaen!

Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt
Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt
Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt
Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt

At få flere følgere på sociale medier

 

Kan du dele dine bedste tips til at tage Instagram-venlige billeder?
- Det er vigtigt, at der er lige linier i billedet, du kan bruge grid funktionen i Instagram til det. Billederne må ikke være for rodet, for så er der ikke noget, der fanger opmærksomheden, når følgerne scroller. Den røde tråd er vigtig, men også at der kommer nye stylinger eller detaljer, når man tager billeder fra de samme vinkler, så det ikke bliver det samme.

Hvad er din anbefaling til alle, der ønsker at få flere følgere på sociale medier?
- Tag dig tid og tro på dig selv. Skab ærligt indhold og engagement, så kommer resten af ​​sig selv. Lad være med at stirre dig blind på antallet af følgere og statisk, men brug tiden på at svare dine følgere og skabe en relation til dem, det betaler sig i sidste ende.

Hvilke trends kigger du efter i 2023?
- Jeg vil prøve at vove mig ud i noget farve, det er stort for mig, så vi må se, hvor det ender!

Hjemme hos Mathilda Stjärnfeldt

Produktliste

Stuor loftbruser sæt

Som et behageligt vandfald. Brusehoved på Ø40. Inkluderet termostatblander og håndbruser.

9.990 kr.

Højskab 160x50

Højde: 160 cm. Bredde: 50 cm, Djup 35 cm. Sex färger.

7.250 kr.

Væghylde

325/650 mm

480 kr.

Udtræksskuffe højskab

Udtrækkelige skuffer gør det let at få et overblik over dine ting. 2 stk skuffer i bredden 35 og 50 cm.

2.570 kr.

Greb L1 knop

Let industrielt look.

110 kr.

Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser