Svedbergs på Stockholm Design week 2023

Stockholm Design Week 2023

I starten af februar 2023 åbnede vi vores pop-up showroom i forbindelse med Stockholm Design week. The Norrmans designede vores udstilling og udviklede en unik farvepalet til vores møbelserie Intro. Du kan stadig opleve vores showroom - digitalt, fra dit eget hjem.

The Norrmans

Ægteparret Anna og Lars Norrman, også kendt som The Norrmans, ejer og driver to boutiquehoteller, et bed & breakfast på en gård i Danmark og et slot i Skåne. To unikke steder - fortolket på hver deres måde. Stederne er ikke kun designet til at opleve på billeder, de skal opleves i virkeligheden. De to hoteller tager udgangspunkt i parrets egen livsstil og med dem har de bygget en verden, som de selv tror på og elsker. Parret er tidligere kendt fra tv-serien "Husdrömmar" og har gennem årene renoveret mange huse.

"Det, vi elsker, er at forvandle steder til små oaser, hvor man kan slappe af og hvile sig. Væk fra byen og alle indtrykkene.”

– The Norrmans

I vores showroom kombinerede vi det farverige med det sofistikerede. Vi arbejdede intensivt på at skabe et unikt og inspirerende miljø, der afspejler vores passion for design. Forestil dig et sted, hvor du kan få nye ideer, finde inspiration og have det sjovt på samme tid. Vi har samlet vores mest populære produkter og præsenterer dem på en måde, du aldrig har set før.

Vi er yderst taknemmelige for den fantastiske respons, vi har fået! Tak til alle, der har gjort det muligt og har besøgt os på stedet men også til jer, der besøger showroomet digitalt. Vi ser frem til fortsat at dele vores passion for badeværelsesdesign med dig!

Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser