Dekoratøren Halvor Bakke

Vi tilbragte to dage i november i en lade lidt uden for Oslo, højt oppe på en bakke med en fantastisk udsigt over fjorden. På trods af de lave temperaturer udenfor skabte de omhyggeligt indrettede badeværelser en varm atmosfære, som var den perfekte åbning for vores møde med Halvor denne gang.

At finde inspiration

Halvor fortæller, at han er nysgerrig på nye ting, steder og kulturer. For ham skaber disse oplevelser ånderum og øjeblikke, der giver inspiration. Halvor forklarer: ”Inspiration kan komme fra forskellige steder – en gåtur i skoven eller en tur på stranden. Det kan være en farve eller form, som fanger mit øje og sætter tanker i gang om, hvordan jeg kan bruge dette i mine projekter.

Epos underskabe og Auren badekar
Det sorte badekar, Auren, som er en nyhed i sortimentet, supplerer helheden i rummet.

"Jeg finder mest inspiration, når jeg rejser, især i Sydafrika"

- Halvor Bakke, interiørdesigner

Badeværelser med sydafrikanske influencers

Badeværelserne leder tankerne tilbage til Sydafrika – et sted, som vi kan forstå ligger Halvor meget nært, og som han vender tilbage til jævnligt. De sydafrikanske indslag er subtile og blender harmonisk ind i baggrunden uden at dominere, men fremhæver i stedet badeværelsesindretningen. Stenfigurerne, græsstråene og de dansende flammer giver rummet liv og skaber en smuk kontrast til møblerne.

Auren badekar
Epos underskabe
Epos 120 i brun ask.

Find glæden

Som interiørdesigner betoner Halvor vigtigheden af at tilføre badeværelset et personligt touch og gøre det til en integreret del af boligen. Han fortæller, at han er en person, der værdsætter detaljer og stræber efter at skabe en følelse af at, det skal føles godt at komme hjem. Det er denne følelse, han stiler efter at formidle gennem sine designs. Det er vigtigt at være glad for sit hjem.

"Jeg har lagt meget tid og arbejde i at skabe den atmosfære, og ofte er det detaljerne, der gør den største forskel"

- Halvor Bakke, interiørdesigner

Epos underskabe
Epos 60 i salvie.
Epos underskabe

Mit drømmebadeværelse

Han fremhæver især det store badeværelse med dets kombination af varme toner, mørke træsorter og sorte detaljer. Det sorte badekar, Auren, som er en nyhed i sortimentet, supplerer helheden i rummet. ”Badeværelset er smukt og har en flot kontrast. Det er mit drømmebadeværelse”, siger Halvor.

Epos underskabe og Auren badekar

Det er mit drømmebadeværelse

Halvor Bakke

Hvordan skaber man den følelse på badeværelset?
Følelsen af, at det er godt at være hjemme. Her er Halvors bedste tips:

1. Brug duftlys og duftpinde, som giver en beroligende effekt på badeværelset.
2. Store og bløde håndklæder og badekåber.
3. Tilføj gerne organiske detaljer til badeværelset. Gerne en træfigur eller grønne planter.

Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser