Håndklædetørrere

Alment:

Svedbergs håndklædetørrer har et antal forskellige overfladebehandlinger: forkromet, pulverlakeret, poleret rustfrit og PVD-behandlet. For at håndklædetørreren skal holde sig pæn er det vigtigt med regelmæssig rengøring. For at bevare finishen på håndklædetørreren er der et par små huskeregler, du bør tænke over.

Råd om pleje:

Før du udfører vedligeholdelse, skal du altid slå håndklædetørreren fra. Rengør produktet med en tør eller fugtig klud. Bruge en meget lille mængde rengøringsmiddel, som ikke indeholder opløsningsmidler eller slibemidler. Kromaterede og farvede metaldele kan let blive skadet af syre, ståluld og rengøringsmidler med amoniak eller slipemiddel.

Sikkerhedsanvisninger:

EN 60335-2-43: Dette produkt kan bruges af børn i alderen fra 8 år og ældre og personer med begrænsede fysiske, sensoriske eller mentale kvaliteter eller som mangler erfaring og / eller viden til at håndtere det, hvis de er under opsyn af en person, der er ansvarlig for deres sikkerhed eller har fået instruktioner om, hvordan man anvender produktet og forstå farerne der kan opstå under brug. Børn bør ikke lege med produktet. Rengøring og vedligeholdelse må ikke udføres af børn, medmindre de er under opsyn. 

Anvend aldrig produktet hvis:

  • Ledningen eller stikkontakten er skadet!
  • Produktet er blevet tabt i gulvet eller skadet på anden måde!

Rør aldrig elektriske komponenter. Hvis der opstår problemer, skal du kontakte din leverandør eller en kvalificerede elektriker. Hvis strømkablet til dette apparat beskadiges, bør det udskiftes af producenten, værksted udpeget af producenten eller anden lignende kvalificeret person for derved at undgå en risikokilde.

Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser