Kvalitet

Vi skaber badeværelseindretninger, som holder længe. Det handler om omtanke. Om dig. Om hinanden. Om produkterne. Om miljøet. Vi designer enkelt, funktionelt og tidløst. Med omhyggeligt udvalgte materialer og løsninger, som forenkler menneskers hverdag. Det ligger i vores natur at tænke på denne måde.

Svedbergs kvalitet

Bæredygtighed

Via bæredygtigt design, egen produktudvikling, effektiv og moderne produktion på egne fabriksanlæg, gennemtænkt logistik og distribution samt nøje udvalgte materialer, som holder længe, er der altid fokus på miljøet hos os. Det ligger i vores natur at tænke på denne måde. At tage ansvar og gøre en forskel. Hvert eneste lille skridt har betydning.

Hållbarhet

Nøje udvalgte materialer

Hos os udføres alt med omhu og præcision, som for eksempel udvælgelse af materialer. De er nøje udvalgt både for deres udseende og deres bæredygtigheds skyld. Form, overflader og strukturer – det hele har betydning. Vores træmøbler behandles for eksempel i syv trin for at få et langt og lykkeligt liv.

Altid ægte træfiner

I stedet for folie eller melamin med ”fotograferet” træmønster anvender vi altid ægte træfiner på vores umalede fronter. Den tynde overflade er skåret af udvalgte tømmerstokke – alle med naturlige variationer i farver og mønstre.

Miljøfokus med LED

Vi anvender LED til næsten al belysning, fordi det har lang levetid og er et godt miljøvalg. Energiforbruget er en brøkdel af den energi, som kræves for at opnå samme lyseffekt fra en glødelampe eller et lysstofrør.

Kundenær produktion

Vores produktion, fra råvarer til færdigt produkt, foregår hos os i Dalstorp. Med alt samlet under en hat har vi fuldt styr på hele værdikæden og kan garantere høj kvalitet på vores produkter. Korte ledetider og kundenærhed er centralt for vores produktion, og vi er stolte af at kunne levere et komplet koncept til hele badeværelset.

Elsikring i produktionen

Før vi leverer vores skabe, bliver alle elektriske komponenter testet. Det foregår hos os i Dalstorp. Vi tester også jævnligt det udstyr, som bruges til at afprøve elektriske komponenter. En gang om året kommer den virksomhed, som fremstiller testudstyret, for at gennemføre en kontrol og kalibrering. Med jævne mellemrum får vi endvidere besøg af Semco, som kontrollerer vores produkter. Blot for at være på den sikre side.

Færdigmonteret og klart

Vi færdigmonterer alle badeværelsemøbler, så alle låger og skuffer er på plads, samt sikrer, at eludstyr fungerer. Det betyder minimalt besvær for såvel slutkunder som håndværkere. Når produkterne forlader vores fabrik i Dalstorp, ved vi, at det hele fungerer. Det er en tryghed både for dig og for os!

Kvalitetssikret i Dalstorp

Alle produkter testes på vores eget fabriksanlæg i Dalstorp. For at kunne garantere, at de spånplader, vi bruger til vores kabinetter, er fugtbestandige, har vi testet dem tre dage i 20 grader varmt vand, en dag i 12 graders kulde og tre dage i 70 graders varme. Holdbarheden af vores brusevægge i hærdet glas bliver også testet grundigt, så vi ved, at glasset er så slagfast og stærkt, som det skal være.

Egen unik lackeringsmetode

Vores egen unikke lakeringsmetode sikrer, at produkterne er fugtbestandige og har lang levetid. Når vi lakerer vores træmøbler, bruger vi tre lag grundlak og en gang toplak. Mellem hver lakering tørrer vi med UV-lys. Vi anvender syrehærdende malinger og lakker, som trænger ind i materialet og forsegler træpladen mod fugt.

Funktioner som forenkler

Vi udvikler hele tiden smarte løsninger, som forenkler og forbedrer menneskers hverdag. Funktioner og detaljer, der sætter prikken over i’et, betyder meget. Det har vi altid i baghovedet, når vi udvikler vores produkter. De skal være nemme at installere og montere samt gøre tiden på badeværelset mere behagelig.

Bevidst og gennemtænkt design

Bæredygtigt design er en af de måder, vi reducerer vores miljøbelastning på. Vi ved, at vores produkter er sikre og har optimal kvalitet. Men det handler også om form, fornemmelse og stil. At kunne kombinere et moderne formsprog med det funktionelle og praktiske er vores største styrke.

Tryghed for dig med Svedbergs garanti

Vi har designet og fremstillet møbler til hjemmets mest udsatte miljø siden 1962. De kan tåle at blive brugt flere gange om dagen. Svedbergs er et trygt valg til såvel vådt som tørt. Vi tilbyder altid 20 års garanti på vores møbler, brusenicher, brusekabiner og brusevægge. Vi giver 5 års garanti på vores håndklædetørrere, badekar, armaturer og toiletter

Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser