Vores arbejde for bæredygtighed bliver aldrig rigtig færdigt

Det ville være nemt at hævde, at vi er nået langt med vores arbejde for bæredygtighed. Faktisk er vi kun lige begyndt, og så har vi endda gjort det i en del år, lige over hundrede faktisk. Men sandheden er, at vi aldrig bliver rigtig færdige, for der er hele tiden nye udfordringer til forbedring.

En rigtig god nyhed

Vores reduktion i CO2 udledning i forhold til nettoomsætningen siden 2018.

Vores reduktion i mængden af ​​brændbart affald siden 2018.

Andel af vedvarende energi hos os i 2020

Hvad har vi gjort, hvad gør vi, og hvad gør vi i fremtiden?

Hvis du vil have det lange svar, anbefaler vi, at du læser bæredygtighedsrapporten i vores seneste årsrapport. Den er nem at downloade på vores website. Det er måske ikke en kioskbasker, men for dem, der virkelig er interesserede, lover vi konkrete initiativer baseret på Agenda 2030, FN's Global Compact, love og bekendtgørelser og vores helt eget adfærdskodeks. Ønsker du en kortere version, har vi kogt det hele ned til et par punkter, som du kan læse her.

Vores fem fokusområder er:

– At reducere miljøbelastningen af vores produkter – At reducere drivhusgasser – At effektivisere vores ressourceforbrug – At være en ansvarlig forretning – At bruge træ fra holdbart og bæredygtigt skovbrug

Meget af det, vi fremstiller, foregår på vores egne fabrikker for at sikre, at produkterne bliver produceret så ressourceeffektivt, miljø- og klimavenligt som muligt.

Vores høje kvalitet gør, at produkterne holder i mange, mange år.

Dele af vores sortiment er miljømærket, og den andel vil stige.

Vi arbejder for ligestilling. Hos os skal alle behandles lige, uanset køn, alder, etnicitet eller seksuel orientering.

Svedbergs Badeværelse

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser