Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

FARVER PÅ BADEVÆRELSET

Et hvidt badeværelse er tidløst. Gråt og sort er smukt og giver et sobert indtryk. Eg er klassisk. Men hvis du vil prøve noget anderledes, skabe ny energi på badeværelset, så er tiden måske inde til at sætte kulør på? Vi har udvalgt nogle farver, som er oppe i tiden. Du kan få dem til møbelserierne Forma, DK og Stil.

  

 

STILRENT SORT PÅ BADEVÆRELSET
Sort er det nye sort. Sofistikeret, sobert og stilrent. Farven formidler en fornemmelse af luksus. På samme måde som med hvid får du et badeværelse, som holder i det lange løb. Vi tænker tidløshed og spændende sort. Hvis du planlægger at indrette badeværelset med mange mørke islæt, så er det en god idé at sikre ordentlig belysning.

  

 

LYS EG ER EN TIDLØS FAVORIT PÅ BADEVÆRELSET
Eg på badeværelset skaber en lidt blødere og mere hyggelig stemning. En tidløs favorit som tilfører ro og harmoni til dit badeværelse. Et badeværelseinteriør i eg giver en kontrast til for eksempel håndvask og badekar. Det har en god effekt, når blødt møder hårdt. Lys eg får dit badeværelse til at føles ægte og meget skandinavisk.

  

 

HVIT EIK FORSTERKER DEN SKANDINAVISKE STEMNINGEN
Lyst og naturlig. Med inspirasjon fra skandinavisk designtradisjon. Hvitpigmentert eik skaper en svært lys og luftig stemning på badet, som i den nye DK Nord blir forsterket med kombinasjonen av tre og hvitt. Stilrene fronter i ekte trefiner med hvit, lakket innramming løfter designen ytterligere.

  

 

MANGE MULIGHEDER MED ET HVIDT BADEVÆRELSE
At indrette med hvidt er alt andet end kedeligt. Det er lyst, frisk og giver et tidløst indtryk. Et hvidt badeværelse holder i længden, og bliver man træt af det, kan man altid udskifte detaljer og tekstiler. Badeværelseinteriører i hvidt er et sikkert kort for dem, som hurtigt bliver trætte af modefarver. Så er det lettere at integrere farverne i stylingen. Med et hvidt badeværelse er det let at skifte stil. Det er som et hvidt ark, der venter på at blive fyldt.

  

 

MODERNE FORNEMMELSE PÅ BADEVÆRELSET MED GRÅT
Gråt har længe haft en plads i vores hjem. Det er en alsidig farve, som har vundet mere og mere indpas de senere år. Grå toner passer godt til alle hjemmets rum, og der er virkelig mange nuancer at vælge imellem. Lyse og mørke. Varme, kolde og neutrale. Fine at blande med en anden farve, eller måske med sort som kontrast? Med sorte detaljer som knopper, håndtag, armaturer og bruser kan du skabe en smuk, moderne fornemmelse.

  

 

HARMONI MED SKIFERGRÅ BADEVÆRELSEMØBLER
En smuk, mørk gråtone som er i fin harmoni med mange andre gråtoner. Ja, den er faktisk i harmoni med de fleste farver og nuancer! En meget anvendelig grå farve, som mange vælger. Perfekt når du gerne vil have lidt attitude
og tilføre en tilpas dosering af spændende mørke. En lidt blødere mørk farve end sort, uden at den bliver kedelig for den sags skyld. Gråt er altid flot, og skifer er helt klart en af de mest populære nuancer.

  

 

  

 

HVIS DU VIL HAVE DIN EGEN FARVE
Vi lukker ikke nogle døre, når det gælder valg af farve. Du behøver ikke binde dig til de farver, som vi har udvalgt. Måske elsker du lysegult eller har hele livet drømt om et mørkegrønt badeværelse. Bare sig det til os, så løser vi det. Du kan vælge en hvilken som helst NCS-farve til både under- og overskabe (mod en merpris).
TRYGHED FOR DIG MED SVEDBERGS GARANTI
Vi har designet og fremstillet møbler til hjemmets mest udsatte miljø siden 1962. De kan tåle at blive brugt flere gange om dagen. Svedbergs er et trygt valg til såvel vådt som tørt. Vi tilbyder altid 10 års garanti på vores møbler, brusenicher, brusekabiner og brusevægge. Vi giver 5 års garanti på vores håndklædetørrere, badekar, armaturer og toiletter

Find forhandler

Her finder du den nærmeste forhandler!

Forhandlere tæt på dig
Forma

 

Forma
DK

 

DK
Skapa

 

Skapa
Stil

 

Stil