Et lille badeværelse

5 tips til dig, der skal renovere et lille badeværelse

Det kræver både eftertænksomhed og kreative idéer at forvandle et lille badeværelse til et rum med komfort og stil. Med den rigtige indretning til badeværelset og smarte løsninger kan du skabe et badeværelse, som ikke bare er smukt at se på, men også praktisk og funktionelt. Her er et par tips fra os hos Svedbergs, der hjælper dig med at skabe dit drømmebadeværelse.

Et lille badeværelse med badeværelsesmøblet Bloc

1. Lyse farver får badeværelset til at virke større

Vælg overflader i lyse farver, der skaber en følelse af luftighed og plads på badeværelset. Lyse toner på fliser og klinker reflekterer lyset og får badeværelset til at virke større, end rummet egentlig er. Kombiner overfladen med transparente materialer som en brusehjørne i klart glas, som lader lyset strømme frit ind og får badeværelset til at føles mere åbent.

Hold dig til en ensartet stil på dine badeværelsesmøbler, og skab et sammenhængende og harmonisk indtryk. For mange forskellige farver kan få badeværelset til at virke kaotisk.

Tips fra Svedbergs

Vælg underskab, spejlskab og højskab med samme udtryk. Fx badeværelsesmøblet Poem i ren eg sammen med Sarek spejlskab og højskab i samme farve.

Poem badeværelsesmøbel i hvidt

Tegn badeværelset

Byg dit badeværelse allerede i aften. Med et par enkelte tryk på tasterne kan du nemt planlægge, hvordan du vil have det. Held og lykke!

Svedbergs ritverktyg - rita ditt badrum

2. Maksimer badeværelsesopbevaringen

På et mindre badeværelse er det det indvendige, der tæller. Vælg badeværelsesmøbler, der kombinerer fleksibilitet med smart opbevaring. Med et underskab med udtrækkelige skuffer og et spejlskab får du plads til alt på badeværelset, uden at det opleves som presset eller kaotisk.

Vores nye møbelserie Poem er designet med eksklusiv skuffeindretning i den øverste skuffe og med ekstra højde på underskabet, så er der plads til mere end nogensinde i den nederste skuffe.

Tips fra Svedbergs

Vælg et underskab med 35 cm dybde for at frigøre mere gulvplads, og kombiner underskabet med et spejlskab til ekstra opbevaring af dine badeværelsesartikler.

Poem badeværelsesmøbel med åben skuffe
Poem underskabe

Nyheder til badeværelset

3. Høj spejle skaber dybde

Med et badeværelsesspejl med god højde får du badeværelset til at virke større, end det egentlig er. Ved at placere et stort spejl på væggen reflekteres lyset og giver en illusion af mere plads.

Tips fra Svedbergs

Hvis du vil have et rigtig højt spejl, kan du vælge spejlet Valje Oval med energieffektiv LED-belysning. Fås i bredden 45 cm og i højderne 90 samt 110 cm.

Valje badeværelsesspejl og Poem badeværelsesmøbel

Vores katalog

I vores katalog Badeværelset! kan du finde hele produktsortimentet. Gennemse kataloget online eller besøg en forhandler.

Svedbergs produktkatalog Bad & Rum

4. Tænk over belysningen

Hvis du sikrer, at badeværelset er oplyst med forskellige lyskilder, undgår du mørke områder med skygge. Vælg et spejlskab eller et badeværelsesspejl med indbygget LED-belysning, og hvorfor ikke en eller flere pendellamper, som kombinerer ekstra belysning med en flot indretningsdetalje.

Tips fra Svedbergs

Vores spejlskab Skuru og Ista spejl har begge justerbar belysning, som gør, at du selv kan justere belysningen direkte på møblet. Hvis du vil have yderligere belysning, kan du tilvælge skuffebelysning og gulvlys på underskabet.

Valje badeværelsesspejl med LED-belysning
Indret bæredygtigt med svensk producerede badeværelser i slidstærke materialer

Indret bæredygtigt med svensk producerede badeværelser i slidstærke materialer

5. Indret med højskab for at trække blikket opad

Skab en illusion af højde ved at tilføje et højskab, som strækker sig op langs væggene. Højskabet giver dig også mulighed for yderligere badeværelsesopbevaring. Tilføj nogle af vores smarte tilvalg i højskabene som udtræksskuffer til at opbevare dine håndklæder og vores ladestation i metal, som giver dig mulighed at opbevare det varme krøllejern i højskabet.

Tips fra Svedbergs

Vores højskabe fås i to forskellige højder og dybder. Tilføj Fri opbevaring, og få en åben opbevaringshylde, hvor du kan vise dine flotte accessories frem.

 

Poem badeværelsesmøbler i brun ask med sideopbevaring

Tips & råd til dit nye badeværelse

Overvejer du at renovere badeværelset? Vejen til et nyt badeværelse kan føles lang, men resultatet bliver ofte fantastisk.

divider
Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser