Trends på badeværelset

Vores egen design- og produktchef giver sit indblik i trends til badeværelset i 2022. Vi kan allerede nu afsløre, at det handler meget om tekstiler, naturnære materialer, detaljer og kontraster.

Trends på badeværelset

Tekstiler, tekstiler, tekstiler

Gardiner fra gulv til loft blødgør rummet og giver en behagelig atmosfære med deres bølgende former og flotte fald. Derudover er de lydabsorberende og giver et naturligt lysindfald.

Tekstiler, tekstiler, tekstiler

Detaljer, kontraster og farver

Tænk ud af boksen, bland og mix, brug detaljer og forskellige farver til at skabe spændende kontraster. Blå og grøn er taknemmelige, hvor sidstnævnte farve også er in i modeverdenen.

Detaljer, kontraster og farver

Premiere - Badeværelset!

Velkommen til vores produkt- og købsguide Badeværelset! Vores ambition er tydeligt at vise valg- og kombinationsmuligheder, materialer og farver. Derudover kan du læse om alt det, du ikke ser - detaljer, funktioner og det håndværk, der har været kendetegnende for Svedbergs badeværelsesmøbler i over hundrede år.

Premiere - Badeværelset!

Materialer i samarbejde

Endnu en gang er naturen aktuel og oppe i tiden. Kombinationen af ​​naturlige materialer som træ, sten, porcelæn, glas, metal og tekstiler skaber en velafbalanceret helhed.

Materialer i samarbejde

Naturnære farver og materialer

Vi længes efter naturen og efter det naturlige. Farver som sand, grå, gerne med hvid som bund. Du kan skabe smukke kontraster med jordfarver og mørke eller lyse træsorter.

Naturnære farver og materialer

Tegn dit badeværelse i 3D

Med et par enkle tryk får du hurtig et billede af, hvordan dit nye badeværelse vil se ud. Du har to typiske badeværelser at vælge mellem, et lidt større og et lidt mindre. Med vores byg-selv service kan du vælge mellem forskellige møbelserier, størrelser og farver. Ryk rundt og prøv dig frem indtil du finder den perfekte løsning.

Tegn dit badeværelse i 3D

Vis hvad du har

Du ser det i stuer og i eksklusive køkkener. Og i vitrineskabe! Badeværelset er blot en forlængelse af boligen. Vi så det allerede sidste år, åbne og halvåbne opbevaringshylder, hvor man kan stille ting, man gerne vil vise frem.

Vis hvad du har

Det skandinaviske holder

Den skandinaviske indretning ser ud til at have evigt liv. Det skal være enkelt og råt i kombination med naturmaterialer, men måske på en lidt ny måde.

Det skandinaviske holder

Besøg nærmeste forhandler

Besøg en forhandler nær dig og se vores badeværelsemøbler ”live”.

Svedbergs Badeværelse - Epos
Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser