Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

Vores hyldest til skandinavisk design

For os er formgivning hårdt arbejde, interessante diskussioner, skitser, prototyper, afprøvninger af forskellige materialer, praktiske detaljer og smarte funktioner. Det kan dreje sig om, hvor mange gange en overflade skal behandles for at kunne tåle vand, fugt og forskellige temperaturer. Eller om vigtigheden af at vælge den bedste LED-belysning. Men det handler naturligvis også om form, fornemmelse og stil.

Nordiske påvirkninger i Dalstorp

Vi skaber og udvikler selv alle vores produkter i Dalstorp. Desuden mønsterbeskytter vi dem, hvilket garanterer at de er unikke. Vores største inspirationskilde er hverdagen og den dialog, som vi har med vores kunder. På den måde opdager vi nye behov i en tidlig fase og kan integrere dem i vores løsninger. Ofte foregår produktudviklingen i tæt samarbejde med udvalgte designere fra Norden. Mød nogle af dem her:

Morten Voss og Stinne Knudsen har i fællesskab skabt DK.

Morten Voss og Stinne Knudsen – DK

Morten Voss er selvlært og startede sit eget studio i 1994 i København. Han er især kendt for bordet FlightDeck, en møbelklassiker. Stinne Knudsen dimitterede fra Danmarks Designskole i 2001 og har siden da arbejdet med produktdesign og indretning. I deres samarbejde står han for de store linjer, hun for detaljerne og farverne. Noget der har resulteret i møbelserien DK.

Roger Persson – Front

Han begav sig i 1995 til Göteborg for at studere på Högskolan för Design och Konsthantverk. I dag er han uddannet industriel designer og møbelsnedker. Han arbejder hovedsageligt som møbeldesigner, men han tegner også inden for andre produktområder. Driver i dag designstudiet Roger Persson Design og har for eksempel formgivet Jenny og Holger for Svedbergs.

Designeren bag Holger og Jenny
– Roger Persson.

 

Form Us With Love – forsa

Dette studio med hovedsæde i Stockholm blev startet i 2005 og har siden da udfordret det konventionelle med design som våben. I 2012 blev de af Fast Company udnævnt til et af verdens kommende 50 mest indflydelsesrige designfirmaer. Og i 2013 modtog de hædersprisen Årets Designer fra Elle Decoration Sweden. I 2015 var tiden inde til en ny milepæl – bruseserien Forsa fra Svedbergs bærer deres signatur.

EHLÉN JOHANSSON OG MIA LAGERMAN – STIL OG SKAPA

De har vundet flere designpriser, siden de mødtes som ansatte hos IKEA. Ehlén Johansson dimitterede fra HDK. Mia Lagerman studerede på Stockholms Konstfack og

ved det Kongelige Danske Kunstakademi. De har bevaret deres individuelle særpræg og stilarter, men samarbejder gerne på tværs af grænserne. Præcis som de har gjort det, når det gælder møbelserien Stil og Skapa, som de har været med til at designe for Svedbergs.

Stil er badeværelsemøbler med en klassisk og tidløs fremtoning, hvor det er let at finde kombinationer som passer til ethvert badeværelse. 

Til alle mindre badeværelser har Ehlén og Mia været med til at udvikle Skapa. En møbelserie til alle badeværelser med potentiale, som aldrig tidligere har fået en fair chance.  

 

Ehlén Johansson och  Mia Lagerman är svensk 
och dansk formgivning i skön symbios.