Vores hyldest til skandinavisk design

For os er formgivning hårdt arbejde, interessante diskussioner, skitser, prototyper, afprøvninger af forskellige materialer, praktiske detaljer og smarte funktioner. Det kan dreje sig om, hvor mange gange en overflade skal behandles for at kunne tåle vand, fugt og forskellige temperaturer. Eller om vigtigheden af at vælge den bedste LED-belysning. Men det handler naturligvis også om form, fornemmelse og stil.

Vores hyldest til skandinavisk design

Nordiske påvirkninger i Dalstorp

Vi skaber og udvikler selv alle vores produkter i Dalstorp. Desuden mønsterbeskytter vi dem, hvilket garanterer at de er unikke. Vores største inspirationskilde er hverdagen og den dialog, som vi har med vores kunder. På den måde opdager vi nye behov i en tidlig fase og kan integrere dem i vores løsninger. Ofte foregår produktudviklingen i tæt samarbejde med udvalgte designere fra Norden. Mød nogle af dem her:

Vores hyldest til skandinavisk design

TV-profilen der har designet Epos

Da vores nye møbelserie Epos skulle udvikles, kontaktede vi den norske indretningsdesigner og TV-profil Halvor Bakke. Sammen med vores eget designteam har han nu udviklet noget helt nyt, som er baseret på kombinationsmuligheder, farve, form og funktion. Design af et sted, som skal give energi og velvære.

TV-profilen der har designet Epos

Morten Voss og Stinne Knudsen – DK

Morten Voss er selvlært og startede sit eget studio i 1994 i København. Han er især kendt for bordet FlightDeck, en møbelklassiker. Stinne Knudsen dimitterede fra Danmarks Designskole i 2001 og har siden da arbejdet med produktdesign og indretning. I deres samarbejde står han for de store linjer, hun for detaljerne og farverne. Noget der har resulteret i møbelserien DK.

Vores hyldest til skandinavisk design

Roger Persson - Holger og Jenny

Han begav sig i 1995 til Göteborg for at studere på Högskolan för Design och Konsthantverk. I dag er han uddannet industriel designer og møbelsnedker. Han arbejder hovedsageligt som møbeldesigner, men han tegner også inden for andre produktområder. Driver i dag designstudiet Roger Persson Design og har for eksempel formgivet Jenny og Holger for Svedbergs.

Vores hyldest til skandinavisk design

Ehlén Johansson og Mia Lagerman - Skapa

De har vundet flere designpriser, siden de mødtes som ansatte hos IKEA. Ehlén Johansson dimitterede fra HDK. Mia Lagerman studerede på Stockholms Konstfack og ved det Kongelige Danske Kunstakademi. De har bevaret deres individuelle særpræg og stilarter, men samarbejder gerne på tværs af grænserne. Præcis som de har gjort det, når det gælder møbelserien Stil og Skapa, som de har været med til at designe for Svedbergs.

Vores hyldest til skandinavisk design
Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser