Akryl

En syntetisk fiber, som har været anvendt i forskellige sammenhænge gennem mange årtier. Materialet giver en varm, blød og glat overflade i badekarret. En anden fordel er, at vandtemperaturen opretholdes i længere tid sammenlignet med et badekar med emaljeret overflade. Akryl er et meget slidstærkt materiale med lav fugtabsorption, som gør det nemt at holde rent. Alt dette kombineret med at det er et særdeles formbart materiale, forklarer dets succes.

Akryl
Kalix

Kalix

Smukt og enkelt badekar, lige tilpas til én person. De bløde, afrundede former er både æstetisk tiltalende og giver en skøn komfort.

Kalix
Pite

Pite

Praktisk hjørnebadekar til børnefamilien med bl.a. et hævet sæde til mindre børn. Gode ​​opbevaringsmuligheder til sæbe, shampoo m.m. Stilfuldt design med blødt afrundede kanter og stilfulde fronter.

Pite
Belle

Belle

Et klassisk badekar med fødder, som giver badeværelset et fornemt præg. En luksuriøs og personlig følelse. Men samtidig moderne, bekvemt og funktionelt. Den let forhøjede endeside giver skøn rygstøtte. Fødderne fås i krom, messing, bronze og hvid mat.

Belle
Brusebadekar Torne

Brusebadekar Torne

Tre praktiske badekar med masser af bruseplads. Perfekt til små badeværelser, hvor du både vil kunne tage kar- og brusebad. Kan fås i både højre- og venstreudgave (det store billede viser højre). Kan endvidere suppleres med skærmvæg.

Brusebadekar Torne

Vælg et badekar som passer til dig!

Leder du efter et badekar til dit badeværelse? Besøg en af vores forhandlere, og se alle vores skønne og praktiske badekar ”live”.

Svedbergs Badeværelse - Badekar
Svedbergs Badeværelse

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser