Akryl

En syntetisk fiber, som har været anvendt i forskellige sammenhænge gennem mange årtier. Materialet giver en varm, blød og glat overflade i badekarret. En anden fordel er, at vandtemperaturen opretholdes i længere tid sammenlignet med et badekar med emaljeret overflade. Akryl er et meget slidstærkt materiale med lav fugtabsorption, som gør det nemt at holde rent. Alt dette kombineret med at det er et særdeles formbart materiale, forklarer dets succes.

Akryl
Z160

Z160

Smukt og enkelt badekar, lige tilpas til én person. De bløde, afrundede former er både æstetisk tiltalende og giver en skøn komfort.

Z160
Buzz

Buzz

Et lidt mindre hjørnebadekar, med integrerede fronter, som passer perfekt til små badeværelser. Gode afsætningsflader til sæbe, shampoo og skumbad. Det perfekte valg til børnefamilier.

Buzz
Belle

Belle

Et klassisk badekar med fødder, som giver badeværelset et fornemt præg. En luksuriøs og personlig følelse. Men samtidig moderne, bekvemt og funktionelt. Den let forhøjede endeside giver skøn rygstøtte. Fødderne fås i krom, messing, bronze og hvid mat.

Belle

Classic

Bekvemt og smukt badekar i klassisk design med løvefødder. Den let forhøjede endeside giver skøn rygstøtte. Fødderne fås i krom, messing, bronze og hvid mat.

Classic
Krom
Messing
Bronze
Hvid mat
Brusebadekar Z150, Z1600 og Z1700

Brusebadekar Z150, Z1600 og Z1700

Tre praktiska badkar med rejält duschutrymme. Perfekt för dig med litet utrymme men som både vill kunna bada och duscha. Går att få i både höger och vänster-utförande (stora bilden visar höger). Kan även kompletteras med skärmvägg.

Brusebadekar Z150, Z1600 og Z1700

Vælg et badekar som passer til dig!

Leder du efter et badekar til dit badeværelse? Besøg en af vores forhandlere, og se alle vores skønne og praktiske badekar ”live”.

Svedbergs Badeværelse - Badekar
Svedbergs Badeværelse

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser